Summer is coming & Oriflame Silk Beauty Tan Body Lotion

Kesä tulee! [ Enää maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu ja SITTEN...toivottavasti ainakin! ]

Kesä, niityt, kärpäset, aurinko, flipflopit, hameet...JA VITIVALKOISET JALAT! Kasvoihin on helppo sipaista väriä, käsivarret ruskettuvat ainakin minulla kuin itsestään mutta jalkoihin en saa väriä millään. Okei, en kyllä malta pötkötellä auringossa enkä käytä solkkua, mutta perusulkoilusta huolimatta on hameeni jatkeena kaksi kalkkiin dipattua jalkaa ;)

Onko muilla tapana aloittaa kesän vastaanottaminen itseruskettavia käyttäen? Vai käyttekö ottamassa varaslähdön etelässä tai solariumissa?

Olen tekemässä Oriflamelle tilausta ja mietin, olisiko jo nyt ajankohtaista hankkia oma puteli?  Vaihtoehtoja näyttää olevan ja Oriflamen tuotteet ovat saaneet käyttäjiltään myös aika hyvää palautetta:Itseäni jäi kiinnostamaan tämä Silk Beautyn asteittain ruskettava vartaloemulsio - se olisi varmaan paras vaihtoehto aloittelijalle, joka ei halua näyttää kesän alussa nurinpäin käännetyltä tiikeriltä. (Tilausnumero 25355)


Nyt saa myös vinkata muista merkeistä, kerro mikä on rusketuksesi salaisuus?


Sitten vielä lopuksi ihan off topic! Herkkäsilmäisten lasten vanhemmat! Tiesittekö, että Oriflamelta löytyy lapsille hiustenpesusuoja! Näyttää aikamoiselta härpäkkeeltä mutta vain herkkäsilmäisten ja vesiroiskeita kasvoilla aristelevien lasten vanhemmat voivat ymmärtää sen hiustenpesun tuskan ;) Joten tämä voi hyvinkin olla kauan kaivattu täsmätuote monessakin kodissa - olisipa näitä ollut silloin kun esikoiseni oli taaperoinen :) (Tilausnumero 26874)


Oriflamen sivuille pääset selailemaan TÄSTÄ


Kommentit

  1. Tietenkin lotion kuulostaa kevyemmälle kuin oikea ruskettava, kerro sitten kokemuksiasi, jos siihen päädyt!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!