Viikko puolivälissä!Kollegani kerran totesi, että "kun maanantaista jotenkin selviää, ihan kohta on perjantai". Se on niin totta. Minusta tuntuu, että minun maanantai alkoi jo sunnuntai-iltana ja jatkui tiistain vastaiseen yöhön saakka. On välillä niin ristiriitaiset tunteet: kun on ihanaa, että on töitä ja kun joskus tuntuu siltä, että on aina töissä. Tulossa töistä tai menossa töihin. Tai ainakin täytyy mennä nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta kuudelta - joskus jopa aikaisemmin, töihin.

Tällä viikolla tuntuu, että olen aamusta iltaan töissä, mutta olen saanut nauttia etäpäivistä. Todistettavasti en ole siis kokoajan ainakaan fyysisesti töissä ;) Monilla on muuten käsitys, että etätyöpäivinä kahvitellaan ystävien kanssa, loihditaan upeita brunsseja. Mutta käytännössä etätyöpäivät on minulle sitä, että työpäivän ohessa ehtii hätäisesti pesaisemaan koneellisen pyykkiä ja hyvällä tuurilla ne ehtii jopa ripustaa kuivumaankin. Ruokataukoja nimittäin harvemmin ehtii pitää, kun työt vie mukanaan. Ei sillä, että olisin "hikari" töissä vaan työ itsessään on mielenkiintoista, että sen pariin usein vain uppoaa :)

[ Käyttääkö kukaan enää sanaa "hikari?" ]

Keskiviikkoiltapäivä merkitsee sitä, että tämä viikko on selkeästi voiton puolella! Ja sen jatkoksi minulla on pelkkiä hyviä uutisia!

1) Talvikuukausia [ täällä etelässä ] on enää korkeintaan YKSI edessä, pian koittava maaliskuu. Huhtikuussa alkaa jo räystäiltä tippua vettä ja aurinko paistamaan lämmittävästi :) WOHOO, kesä on ihan just!

2) Enää 8 viikkoa, ts. kaksi kuukautta täysiä työviikkoja, sitten tulee pääsiäisvappusuma, mikä lyhentää ihanasti arkipäivätyöviikkoja! Huhtikuussa viikolla 16 on 4 työpäivää (pe vapaa eli pitkä viikonloppu), viikolla 17 on 4 työpäivää (ma vapaa eli se pitkä viikonloppu jatkuu = 4 päivää! Huraa!), viikolla 18 on 4 työpäivää (to on vapunpäivä ja KERRANKIN olen vapunaattona aamuvuorossa!) ja viikolla 22 on seuraavan kerran 4-päiväinen työviikko! Mahtavaa!

Mukavaa iltaa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!