Viikon eka

Vähänkö herkullinen ajatus
että sunnuntai olisikin viikon ensimmäinen päivä.

Me suomalaiset odotamme aina perjantaita. Ja kesää. Perjantaita siksi, että edessä olisi työviikkoraatamisen jälkeen kaksi vaparia huilattavana. Ja että ylipäätään voi tehdä edes jotain ilman aikatauluja. Kesää siksi, että olisi lämmintä. Ja palkallinen loma olis ihan kiva.

Mutta mitä jos viikko alkaisikin
vapaapäivällä?

Sunnuntaina, tänään, viikon ensimmäinen päivä. Löysäilyä, ulkoilua, pehmoilua. You name it! Vasta viikon toisena päivänä, huomenna, pitää mennä töihin. Pitää/saa/joutuu/valitse itse. Ja viikko päättyy leppoisasti sillä, millä se on alkanutkin. Vapaapäivällä.

Kuvat: Pinterest


Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille

Kommentit

 1. Ihania ajatuksia sinulle =) Aurinkoinen taidat olla =)

  VastaaPoista
 2. Vuorotyöläisen viikonloppu ei ole vapaata aina (pikeestaan aika harvoin), mutta viikonloppuna perhe saa olla kotona ja se kiireettömyys tarttuu heistä :) Ensi viikonloppu on harvinaista herkkua mulle eli vapaa kokonaan!

  Ihana tuo muumimuki! En ole ollut mikään Muumijuttujen ystävä ennen, mutta viimeisen vuoden aikana olen ostanut Muumikulhoja ja muutaman mukin, jotka on olleet kivoja, tänään ostin kuopukselle Muumi-tunikan yöpuvuksi. Oikeesti se on päivätunikaksi tarkoitettu, mutta väritykseltään ja malliltaan sopii hienosti yöppäriksi! Materiaali on ihanan pehmoista trikoota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nostan hattua teille vuorotyöläisille, minusta ei olisi siihen. Siksi nostankin hattua - ne yövalvomiset ja raskas työn laatu. Teette arvokasta työtä ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!