Yöpöydällä

Lifestyleblogeissa on aina jossain yöpöydän kulmalla jokin mielenkiintoinen teos. Koska minä olen nolifestylebloggaaja, ajattelin minäkin vilauttaa, mikä teos minun yöpöydältäni löytyy.Ei ehkä sieltä intellektuelleimmasta päästä mutta hilpeää huumoria Viivin ja Wagnerin tapaan! Ihanaa aivojen nollaamista juuri hetkeä ennen nukahtamista.
Kommentit

  1. Aijaa... Ei mun yöpöydän kulmalla vaan. Minulle kelpaisi kyllä tuo. Tällä hetkellä viimeisin Kepler täällä yöpöydällä :)

    VastaaPoista
  2. Viivit ja wagnerit on kyllä huippu hyviä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!