Minä täällä moi!

Tykkään itse kurkistella blogeista, minkä näköisiä ihmisiä siellä oikein kirjottelee kuulumisiaan ja jakaa hyviä vinkkejään. Ja kuinka ihmiset muuttuukaan ajan saatossa! Vaihtuu tyylit, maha kasvaa ja pienee, tai sitten vaan pienenee, tyypit elämässä tulee ja menee, blogialustat liikkuu ja tömisee kuin mannerlaatat ja silti se Ihminen pysyy. Kerrassaan loistava juttu. Ja sitten oman naaman laittaminen blogiin tuntuu ihan naurettavalta ajatukselta ;) Ei mun lapsuudessa tai nuoruudessa ollut selfieitä. En mä ole tottunut olemaan kameran edessä. Siellä takana, piilossa on parempi olla. Joten, päätin sitten perjantain iloksi naurattaa itseäni ja muitakin työntämällä naaman vaihteeksi tänne ;) [ Moi vaan! ]


OTSISPROJEKTI
Juuri kun on oppinut saksimaan itse vinon ja kerrostetun otsiksen, päätinkin haluta kasvattaa sen pitkäksi. PUUH miten puuduttavaa puuhaa tämä odottelu! [ Kasva, kasva! ] Ja varmaan viikko sen jälkeen, kun otsis on optimaalisissa mitoissa, päätän leikata sen, koska lyhyempänä se on parempi ;) Naisen logiikkaa ei kyllä voita mikään. Onko mitään otsiksen kasvatuksen nopeutusvinkkejä?


RAKKAUDESTA PUNAISEEN
Paitsi, että pitkään vihasin kynsien lakkaamista ja etenkin punaisia kynsiä, olenkin nyt palavasti rakastunut punaisiin kynsiin! Ne toki näyttää nopeasti kauheilta, mutta aina sopivan paikan tullen haluan pitää ne punaisena. Ihana, lämmin ja energinen väri. Voiton väri! Todellakin! Työviikosta on taas selvitty, pieni voitto sekin jo itsessään ;)
[ Voisin myös kirjoittaa chilinpunaisesta ja siitä, kuinka keitin suun kärväyttävää soppaa koko perheen iloksi ja sain kaupan päälle allergisen reaktion chilistä - käsiin. Siinäpä oli punaista kerrakseen... ]

Hei! Kivaa viikonloppua!
Olkaa ihmisiksi!

Kommentit

 1. Ihana! Hyvältä näyttää, sekä tukka että kynnet. Otsiksen kasvatusvinkkejä ei ole, onko jostain ravinteista mitään apua..? Mutta tuolla tavalla sivulle sipaistunahan sitä ei edes huomaa! Ja punaiset kynnet on hot! PItäisköhän itsekin lakata viikonlopun (lapsivapaan!!!) kunniaksi. ;)

  Varovasti chilin kanssa siellä, heh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih, kiitos ja lupaan varoa chiliä ;) Ja hei - IHANAA lapsivapaata viikonloppua ♥

   Poista
 2. Ihan samoilla mietteillä tuon oman naaman näyttämisessä on menty minunkin blogissani;) Mutta pakko oli sitten jossain vaiheessa rohkaistua!
  Ja punainen on voiton väri - minulle myös voimaväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Totta! Punainen on voimaväri! Huraa me rohkeat ja voimakkaat naiset!

   Poista
 3. Ihana tukka - musta toi pinni vaihe on kivan näköinen- ja ihanat kynnet! Ja naisellahan on oikeus muuttaa mieltään ihan niin usein kuin hän haluaa! ;) Valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hih, olet oikeassa tuon mielen muuttamisen suhteen! ;) Cheers! (Ehkä minäkin otan lasillisen tänään ;))

   Poista
 4. Sinä siellä, moi!

  Mikäs se sellainen nainen on, joka ei mieltään muuttaisi!?

  Punaiset kynnet on WAU! Jos käyttäisin kynsilakkaa, se olisi puhdasta punaista.

  Viikonloppua, rentoa ja mukavaa.

  VastaaPoista
 5. Muistan, miten kauan mietin naaman tuomista blogiin. No siellä se mölöttää nyt monta kertaa viikossa ja pelkkää kiitosta sain kasvojen laittamisesta blogini, joten kiitos sinullekin. Että laitoit ja uskalsit <3

  Punaiset kynnet ovat kyllä aina niin kauniit, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ehkä tää mun kompleksi liittyykin just siihen, että mitä sitä naamaa näyttämään kun ei se muutu...mutta toisaalta on kiva nähdä juurikin muidenkin bloggaajien kasvoja, vaikka ne ei muuttuisikaan. Tuo jotenkin henkilökohtaisuutta. Kiitos itsellesi inspiksestä kuvata myös itseä :)

   Poista
 6. Otsiksen kasvattaminen on kyllä tuskastuttavaa puuhaa (kuten myös lyhyen tukan takaisin pitkäksi kasvattaminen...muistan edelleen sen kamalan välivaiheen, kun hiuksille ei voinut tehdä yhtään mitään). Mitään vippaskonstia homman nopeuttamiseen en tiedä, mutta tsemppiä projektiin. :) p.s. Oot söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ja erityiskiitos tsempeistä. On tämä tuskaisaa...takana kaksi erittäin bad hair daytä ja olen ollut ihmeissäni tämän otsiksen kanssa, että mitä sille tekisin kun se vingertää ja pönöttää pinneistä huolimatta ;) Mutta yritän malttaa, yritän malttaa...

   Poista
 7. No moi vaan:) Klikkailin itseni tänne Saran Housefive-blogista. Mä olen sellanen onoff-otsatukkailija ja kyllähän siihen aika pian aina turhaantuu. Kasvatusvaiheessa vedän muotovaahdolla reilusti taakse, slimmattu ponnari tuntuu silloin ihanan freesiltä. Eihän se tukka nopeammin siitä kasva mutta ompa ainakin pois hapsottamasta ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!