Ikea: Tilaa minulle!

Ikean kirjat on minusta ihan huippuja ja huomaan niiden määrän lisääntyvän täällä kotona vuosi vuodelta... Mutta se ei suinkaan ole paha asia ;)

Uusin kirjamme on


Tässäkin Ikea-kirjassa on aivan valtavan inspiroivat kuvat. Ja toteuttamiskelpoiset sisustusratkaisut. Ja siis aivan just meidän perheen tyyliä. Tyyliä, mitä minä kuvaan sanoin: "ei se oo niin justiinsa" ja "vain elämää". Olen sisustukselliseseti seilannut läpi sinisen kauden (aika ennen lapsia), maalaisromanttisen kauden pitsihörhelöineen (se oli SITÄ aikaa, kun vauva oli pieni, pää täynnä romanttisia unelmia ja pääni oli pehmeä kuin vauvan poski), ollaan oltu ihan valkoisiakin (valkoinen on kyllä lapsiperheen paras väri - kaikki tahrat irtoaa kloriitilla eikä ole pelkoa että kankaasta lähtisi värit). Mutta kyllä minä nyt näen maailman vahvasti väreissä. Miksei siis meidän kotimmekin olisi yhtä iloinen väriläiskä, kuin kesä?

Ja hei, Ikean inspiskirjat maksaa keskimäärin kympin, ei siis koko sisustusbudjetti kaadu kalliiseen kirjaan.

Mutta tiedättekö, mikä minua aivan erityisesti lämmittää Ikeassa? Se, että Ikea-kodeissa/kirjoissa/myymälöissä näkyy perhe-elämä! Havaintoni ei varmaan ihan vielä oikeuta minua vastaanottamaan vuoden journalistipalkintoa, mutta minusta Ikea, se on ison sydämen arvoinen. Tehän tiedätte, miten nykyään perheet on niin hajallaan (hyvässä ja pahassa), ja siksi onkin mahtavaa, että jokin instanssi yrittää hitsata niitä perheenjäseniä olemaan yhdessäkin. Ja vieläpä siellä tärkeimmässä paikassa; kotona.

Kuten kirjan kannessa sanotaan:
KOTI LAPSILLE
ja vanhemmille myös!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin:

Ihanaa torstaipäivää sinne just sulle 


Kommentit

 1. Kauniita kuvia ja kivan oloinen kirja! Ihanaa torstaita sullekin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kirja, kiitos vinkistä. Sinulle on huomenaamuna haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOh & kiitos ♥ Olen tosi huono tarttumaan haasteisiin, josko nyt nappais kala koukkuun ja loppuu laiskottelu :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?