PääsiäinenNyt en kyllä tiedä kummasta olen enemmän innoissani:
Mignon-munastani vai luvatusta "lämpöaallosta".
Ehkä molemmista ;)Kommentit

 1. Lämpöaalto ja pääsiäisnamit ? Molempi parempi ❤️ Hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
 2. Lämpöaalto <3 Mignonit <3 Mulla on niitä neljä! ^_^
  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, neljä on aika hyvä! Mulla vain yksi ja oi miten oli ihanaa :)

   Poista
 3. Mä olen innoissani lämpöaallosta ja neljän päivän vapaasta sekä kateellinen miehen Mignonista. Herkkulakko jatkuu vielä juhannukseen... Teidän Mignonit eivät aiheuta kateutta, kun ne eivät ole omassa keittiössäni. Ajattelin maalata miehen Mignonin minioniksi. Jos hän ei raaskisikaan syödä sitä ja säästäisi sen mulle juhannukseksi! Ihanaa pääsiäisen aikaa Sari!

  - Allekirjoittanut

  Ps. En päässytkään lähipäivinä koneelle ja blogille. Sen ajan varastaa 23 tuntia viikossa tyttöjen luistelua oheislajeineen. Mulla on nilkat kesäkunnossa pelkästä kaasun ja jarrun painamisesta. Niihin se kesäkunto sitten jääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkulakko kuulostaa hyvältä! Ostin tasan yhden Mignonin, +20g rasvaa kuulostaa hurjalta. Sen enempää munia en ole popsinutkaan. En tiedä mistä nyt tuulee, koillisesta ehkä?

   Ja kesäkunto kuulostaa hyvältä, edes nilkoissa ;) Mulla on kesäkunnossa hiukset, joka kevät hirveä sulkasato, on sitten kesällä kiva kammata harvaa kuivaa heinää ;)

   Halit ja ihania vapareita! Teillä on onneksi kohta lapsillakin loma ja pääsette nauttimaan omasta pihasta ja ihanasta kesästä! Sulla loppuu melkein kesäloma, kun mun loma alkaa. Olisinpa opettajahenkinen, nauttisin mieluusti koko kesän kesälomasta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!