Sullahan sitä aikaa riittää kotona ollessa!

Tiedäthän sen tunteen, kun joku (lapseton, vanhemman tai helpomman lapsen vanhempi tai joku sammakoita suustaan irti päästävä ihminen) tokaisee sinulle, että "sullahan sitä aikaa riittää kotona ollessa?" Kun takana on ehkä neljän tunnin yöunet, koko aamun kiukutellut tenava, toinen on ollut ihan ihmisiksi mutta koti on edellispäivän jäljiltä ollut kuin hurrikaanin sekoittama ja olet saanut lapset ja kodin kuosiin - sekä vaihdettua omat yövaatteet siinä puolen päivän tienoilla päivävaatteisiin joissa huomaat olevan muuten porkkanasosetahrat rinnuksilla ja vastaat pärisevään puhelimeen... Sitähän se kotiäidin arki on, pelkkää laiskottelua, jepjep ;)

Olen monena aamuna kiitellyt, että suloisten mutta epäilemättä myös vauhdikkaiden tuplien Tiina-äiti jaksaa ilahduttaa muitakin äitejä, arjen iloja ja haasteita kuvaavilla piirrustuksilla. Vaikka minulla ei olekaan kotona tuplia, tarjoaa nämä ihanat omat alle kouluikäiset naperoni aika samankaltaisia tuntemuksia ;)

Bongasin itse Tiinan Meidän Perhe-lehden esittelemänä. Jutun voit lukea TÄSTÄ.

Pyysin Tiinalta luvan saada jakaa muutaman ihanan kuvan blogissani, joten tässä tulee:


Liki poikkeuksetta nyökyttelen kuvien kanssa, että totta, totta, totta, been there done that, kyllä, kyllä... ;)

- löytyy Facebookista. Käykäähän kurkkimassa ja tykkäilemässä :)

Mukavaa sunnuntaita ystävätAll pictures by Tiina Salldén

Kommentit

  1. Tää on kyllä silti vähän hassua koska mun mielestä se kotona oleminen oli kyllä ihan lomaa ja juhlaa suurimmalti osin. Kavereitakin näin useammin kuin koskaan kun ehti käydä lounastelemassa töissä olevien kanssa. Noh, riippuu varmaankin myös paljon lapsista ja työstä ja kuun asennosta jnpp. :) Hauskoja kuvia silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meitä on moneen lähtöön ja itse lähdin töihin suorastaan lepäämään ;-) Koliikit, unettomat yöt, hormoonihuurut. Ei ole ikävä ;-)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!