Breakfast & weekly report


Mennyt viikko vierähti monenlaisissa kiireissä.

AUTOKOULU. Teoriatunnit vetelevät viimeisiään. Enää kaksi kertaa käymättä, sitten olen kaikenoppinut. Teoriassa ;) Toki tätä seuraa harjoitteluvaihe. Ja syventävä vaihe. Että ihan vielä ei kannata tuulettaa. Ja tiedättekö. Ensimmäiset ajotunnit on varattu. Lähdetään ajelemaan Bemarilla. IIK. 

TYÖ. Töissä olen näperrellyt äärettömän mielenkiintoista uutta asiaa. Tuntuu, että olen aivan elementissäni. Vaikka maanantai on aina maanantai, tuntuu ihan siltä, että hei mä taidan nousta maanantaina vähän aikaisemmin päästäkseni töihin aiemmin ;)

PÄÄNSÄRKY. Minkähänlaista olisi kivuton arki? En ollenkaan tiedä. Olen vain oppinut selviytymään vaikka minkälaisen kivun kanssa. Toki olen oppinut ennakoimaankin; Burana ennen autokoulun teoriatuntia auttaa siihen, kun pitää 2,5h tuijottaa seinälle, niin ei tarvitse ryömiä kotiin. Sitten, kun tuli ilmoitus, että ajotunnit on nyt varattu, päänsärky vyöryi päälle kuin hyökyaalto. Ja kun siitä oli toivuttu, oli seuraavana aamuna uudet kujeet. Ja uusi särky.

KOULU. No sitä just! Koulu! Esikoiseni, tuo pikkuruinen eskarilainen, lähtee tosiaan syksyllä kouluun! En meinaa käsittää ollenkaan! Ja kyllä, jaksan sanoa sen uudestaan ja uudestaan, ihan kuin se olisi aina ihan uusi juttu, vaikka samaa on jo hihkuttu vuoden päivät ;) Niinpä meillä oli kouluun tutustumisen aamu. Opettajat kokosivat ryhmänsä koulun juhlasalissa ja sinne ne pikkuruiset tyypit lähtivät siistissä jonossa open perässä kohti luokkia, rehtorin jäädessä höpöttämään meille käytännönasioista. Kesän aikana olisi hyvä opetella huolehtimaan omista tavaroista, opetella tuntemaan kello ja tutustua koulumatkaan. Siinä kohtaa, kun rehtori pamautti seinälle viimeisen kuvan, tervetuloa tämän koulun oppilaiden vanhemmiksi, minulta aukesi hanat. Tähän oli varauduttu ja selvisin pelkällä silmäkulmien pyyhkimisellä. Jotenkin se iskee pala palalta enemmän tajuntaan; ihana tyttöni on kohta koululainen. Sitten meillä on enää yksi tarhalainen ja yksi koululainen. Voi hurja!

ELÄMÄ. En ole ehtinyt blogistaniaan koko viikkona juurikaan. Vähän katsellut kuvia sieltä täältä, inspiroitunut. Ollaan lasten kanssa ulkoiltu, pakattu, hengailtu. Ihanaa, kun joka päivä on vähän kesämpi. Minäkin uskalsin jo yhtenä päivänä ulos balleriinoissa. Vaikka varpaat olikin sitten aivan jäässä ;)

VIIKONLOPPU. Tämä viikonloppu täyttyy omasta ajasta ja asioiden hoitamisesta. Inspiraatiot liittyy tuleviin päiväkodin kevätjuhliin, joita on tiedossa tosiaan kahdet. Ensimmäiset jo ensi viikolla. Ohjelmassa on siis paljon metrossa istuskelua, valmisruokaa (eilen söin mikrokasvislasagnea ja voin todeta, etten kaipaa valmisruokia ollenkaan mutta päätin torstaina, että elän tämän viikonlopun valmisruokien voimin ja niitä on nyt tiedossa vielä kahtena päivän), kodin 'laittamista', lehtien lueskelemista (ostan ääriharvoin mitään lehtiä, kun en ehdi niitä kuitenkaan lueskella, mutta nyt ostin. Oikein kaksi.) ja illalla aion nostaa jalat soffalle ja ottaa lasillisen hyvää viintä. Ehkä toisenkin. Tai kolmannenkin. Mutta ei liikaa, sunnuntaina aamusta on taas ohjelmaa ja siihen heilumiseen ei päänsärky sovi ;) Onneksi ei ole just nyt ajokorttia eikä autoa, olisin nimittäin aamusta iltaan Ikeassa... Ostoslistani sisältää niin isoja juttuja, ettei sinne kannata lähteä bussilla. Näin sen järkeilin ja siitä pidetään kiinni ;)

AAMUPALA. Ihana aamupala hiljaisessa talossa. Kahvia, puuroa ja vähän lehden selailua. Niillä eväillä jaksaa siihen valmisruokalounaaseen saakka. Niin ja äitienpäiväkukkakin on vielä hengissä! Huraa! (Sain lahjaksi tulilatvan, kun muut äiteet taisivat saada ruusuja. Lienee jokin pikku vihje minulle, tukka tulessa paikasta toiseen, eikai, hih)

Aurinkoista, ihanaa, grillailun tuoksuista, energistä, rentoa, kuplivan kivaa, lämmintä, kesäistä, hauskaa ja onnellista viikonloppua teille kaikille

Kommentit

  1. Ai, olet autokoulussa! Voi sitä kutkuttavaa jännitystä mahassa..muistan!! Bemulla minäkin korttini ajelin. :) Lycka till, hyvin se menee! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!