ESC 2014

Onkohan se merkki jostain (vakavasta) jos Euroviisut alkaa liki yhtäkkiä kiinnostaa? Lordi toi Euroviisuvoiton kotiin joskus pari vuotta sitten, itseasiassa siitä on kahdeksan vuotta aikaa (!!!!!!!!), enkä vielä silloin ollut yhtään kiinnostunut koko viisuista, enkä seuraavana vuonnakaan. Sittemmin veisut on alkanut kuulostaa minunkin korvaan paremmalta ja viimevuodet meillä on ollut joka toukokuu oma Euroviisu-kisastudio pystyssä.

Tällä kertaa Suomea edustaa Softengine, Something Better.

 

Minusta Suomen kappale on loistava, bändi on kivasti Coldplayish ja iskee minuun OH YES! Jo nyt tiedämme, ettei enää tarvitse pelätä sitä supernoloa tilannetta, missä Suomen kansa joutuisi kuulemaan ne jääkylmät sanat: "Finläänd, ziro poäng!" Päin vastoin; jos eurooppalaiset äänestävät parasta kappaletta ilman että miettivät solidaarisuusääniä naapuri maata kohtaan, niin meidän poitsuthan voi saada kovatkin pojot!

Softengine, you rock!

Meidän ilta menee herkutellessa ja kahvitellessa, kotimaiseen luottaen ;)

Kommentit

 1. Nuorempana seurasin viisuja kovastikin , lähinnä siksi , että Teinipoika oli pienenä melkoinen fani :) viime vuosina vähemmän , esikatselut skippaan , mutta loppukilpailun katson, jos jaksan pysyä valveilla ;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin katson viisuja. :D Oikein odotan iltaa, että pääsee fiilistelemään! Minustakin Suomella on yllättävän hyvä biisi tällä kertaa valittuna, toivon pojille oikein hyvää tulosta, vaikken kärkisijoihin ihan uskokaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oi aikoja lapsuuden ja nuoruuden, silloin pystytettiin sisarusten kanssa kunnon viisukatsomo. Armotonta kritiikkiä annettiin, jos suu sattui olemaan herkuista tyhjä. Koska viisukatsomo=herkkuja läjäpäin :)

  Vuosiin en ole viisuja varsinaisesti katsellut, puolella korvalla pakosta kuunnellut kun muksuilla on katsomo pystyssä. Tänään jopa saatan oikein asettua katsomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti katsoit, anti oli sangen mielenkiintoinen :)

   Poista
 4. Täälläkin viisuillaan naposteltavien parissa. Saa nähdä, pysyykö silmät auki koko lähetyksen, kun kappaleita on jo niin paljon. Biisikattaus on aina monenkirjava, ja sehän on mukavaa. Suomen pojilla oli ainakin torstaina hyvä meno. Toivotaan, että jatkuu :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!