Läksyt

Pikkuneiti on saanut nauttia lomailusta isovanhempien ja kummien kanssa tänä vuonna oikein yllin kyllin. Eskarissa on silti menty eteenpäin. Niinpä meille on myös tullut vähän läksyjä.

Lukemista, kiemuroita, kirjoittamista. Laskemista, jäätelöfuntsintaa ja paljon muuta."Kotiopettajasta" ei kuoriutunut orjapiiskuria - tehtävien välillä oli aikaa leikkiä kamerallakin. Ja sitten se tenavakin karkasi ja loikkasi sohvalle. Oikeesti meillä ei saa hyppiä sohvalla. Ei ainakaan lapset ;)Kirjan kissa näytti mallia. Mitä kissat edellä, sitä pienet kisuliini perässä ;)

RRRRRiehakasta päivää

Kommentit

  1. Onko teillä eskarissa kirjat? Läksyjä? Oho..ei täällä..kerran tuli läksyksi piirtää jotain, mutta muuta ei ole tullut eikä niillä ole mitää oppikirjoja siellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kirjat ja se onkin pitkä juttu, miksi se on hyvä asia :) Kirjaimet ja numerot ovat auenneet aivan uudella tavalla ja kirjan tarinan ympärille on saatu kiedottua monenmoista toimintaa. Olen todella tyytyväinen kirjaan, opeen, sisältöön ja ryhmähenkeen :) Kaikki on tehty kouluun tähdäten mutta ilman paineita tai kulmat kurtussa puuhaamista. Ihan parhautta!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!