Konjakkia, mutaa ja mustaa

Yksi asia on varmaa:
käsilaukut sopivat kaikille, koosta riippumatta.
Olkalaukut, clutchit, iltalaukut, kaikki ;)

Hei, muistatteko kun keväällä olin etsiskelemässä unelmieni käsilaukkua? Sellaista, minne mahtuu hillitön orkesteri pikkuautoista, sateenvarjoista ym. lähtien? Voit lukea postauksen TÄÄLTÄ, kun se unelmaveska sitten lopulta löytyi.

Nyt olen huomannut, että pienemmälläkin tulee toimeen. Ainakin kesän ;) Ja mikä hurjinta, minua on alkanut kiehtoa muutkin värit, kuin musta. Lomarahoja olen tässä toiveikkaana sijoittamassa - suurinosa niistä menee kyllä autokoulun lisäajotunteihin (thih) mutta jos jotain jää jäljelle herne- ja mansikkaostosten jälkeen, niin eikös se vähän niin mene, että "uuden käsilaukun ostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin"? :)

Valitsin esimerkiksi kolme herkkua:

1. Konjakki
Konjakki jo nimenä kuulostaa herkulliselta, värinä se on täydellinen. Eteisessä yhdet konjakin väriset syyskengät odottaa pääsyä suutarille korkolappujen vaihtoon ja luultavasti otan ne käyttöön heti, kun korkolaput on vaihdettu ja ulkolämpötilat painuu alle kahdenkymmenen ;) Tämä pieni konjakin värinen laukku olisi juuri täydellinen niihin menoihin, kun mukaan tarvitsee vain lompakon, avaimet, puhelimen ja huulipunan. Ja niitä reissujahan kesässä riittää!2. Muta
Tämä ruskeanharmahtava on aivan täydellinen sävy! Lähistöllemme rakentuu nyt uusia omakotitaloja ja usein iltalenkillä käyn tontin ohi ihailemassa sinne nousevia taloja. Vasta pari iltaa sitten ihailimme yhden talon sävyä, mikä oli täydellinen "mud". Seuraavana päivänä maalari olikin tullut talolle ja suti valkoista pintaan! Teki mieli mennä huutamaan väliin, että seis, tämä on virhe! Mutta no, talo näyttää kyllä nyt upealta valkoisessa ulkoasussaan mutta silti valitsisin valkoisen käsilaukun sijaan tämän mudanvärisen. Tämän laukun paras puoli on ehdottomasti se, että sen saa joko olalle tai kannettua kädessä - ison suun sulkee vetskari, joten tavaroiden voi jopa olettaa pysyvän tallessakin!


3. Musta
In black we trust! Musta on vaan se ihana luottoväri, mikä sopii yhteen kaiken kanssa. Tässä mustassa ideana onkin muoto, minkä ansiosta veikkaan laukun istuvan kainaloon...täydellisesti! Usein minulla on toisessa kädessä työavaimet ja toisessa kädessä kahvikuppi, silloin laukun pitää pysyä omalla tontillaan ilman, että se valuu koko ajan alaspäin. Believe me, sitäkin on koettu! Tätä mustaa hoboa oli tarjolla muuten myös beigenä. Se ja kaikki muut ihanuudet löydät Espritin verkkokaupasta, Esprit.fi. En tiedä miten Espritin verkkokauppa meni keväällä täydellisen laukun metsästyksessä ihan ohi, mutta onneksi se löytyi nyt!

IHANAA alkanutta viikkoa teille kaikille! Minulla on tosi aikaisia aamuja joka aamu, mutta onneksi kahvi ei ole ainakaan toistaiseksi maailmasta loppunut ;) 

Ja ps. se eka ajotunti lähestyy. Minne ajotunnilla laitetaan käsilaukku, kun oppituntien mukaan ei mitään saa ainakaan matkustamoon sijoittaa? Ja entä kengät, millaiset kannattaa laittaa jalkaan, selviänkö perusbaltsuilla?
Kommentit

 1. Minä pidän myös kovasti konjakin väristä (: Tuo laukku olisi täydelline kesälaukku!
  -tea-

  VastaaPoista
 2. Konjakkinen on kaunis <3 Ajotunnilla laukku menee takapenkille, minulla meni ainakin. Ja puhelin äänettömälle, sekin tapahtui. Nykyisen tosin veska on etupenkillä, koska ei ole opettajaa vieressä :) Ja ne kengät: Itse opettelin ajamaan perus semmoisilla kangas tossukoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sillä ihmettelin käsilaukun kohtaloa kun teoriatunneilla olen oppinut että mitään ei saa olla matkustamossa -sitomatta, meinasin että laitan laukunkin turvavöihin ;) Mutta huh, ohi on! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!