Maalari maalasi

Yhdellä naapuruston lapsista on pihalla kiikku, tunneli, rattaat, rantatuoli, hienoja palloja ja paljon muuta. Silti pikkutyyppi tuli meidän pihan reunalle silmät kiiluen ja huokaisi omalle pikkutyypilleni: "sullon vettä"

Pienet on ilot, lapsillakin.
Niinpä maalari maalasi vedellä. Ja hyvää jälkeä tuli. Tosin herpaantumisen jälkeen terassimaalari siirtyi isompiin puitteisiin ja veteli [ kuravedellään ] ikkunat ja karmit ja kaikki. Tekemisen riemua ;)Kukkapenkkiinkin kuuluu hyvää. Auringonkukantaimet alkaa pilkistää mullasta ja kesäharsokin alkaa osoittaa elonmerkkejä.
Näissä tunnelmissa kohti uutta viikkoa. Yli kuukausi lomaan. Kuitenkin alle kaksi kuukautta. Kukapa näitä laskee ;)

Kommentit

 1. Sulla on niin ihania ja elämänmakuisia juttuja <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesäpuuhastelua teillä ja kasvun ihmeitä :)

  VastaaPoista
 3. Hei toi onkin hyvä idea! :) Meillä myös pikkumies maalaisi niin kovin mielellään, mutta sille huville oli laitettava loppu aika pian, ettei pensseli muistuttaisi harakanpesää ja joka paikka olis maalissa. Täytyykin jatkossa antaa jokin vanhempi pensseli ja vettä, jonka kanssa saa sitten huoletta taiteilla :)
  Heidi/Kristallipisara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tää on kyllä niin hyvä idea! Pari kesää on jo tällä menty ja aina vaan paranee! Tuntuu, ettei meidän täystuho saa ainakaan sekunnissa noita paksumpia suteja hajalle :) -Suosittelen!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!