Saft rabarber

Ikeasta tarttui mukaan pullollinen raperperimehua.Juoman väri vaalea, skumppamainen.
Maku tosi tymäkän makea.
[ Lapseni sanoi: NAMNAMNAMNAMNAM ]Takana on [ kohta ] ihan monsteri viikko.

- Pikkunapero on viikossa ehtinyt saada skraidun käteen mökillä kuorma-autonsa kanssa. Ehti vetää lipat hiekkakentällä, naamalleen. On ehtinyt ajaa potkulaudalla suoraan seinää päin [ kaikki ehjänä ] ja kotona yritti oikaista pyykkitelineestä läpi. [ Siis missä iässä poikalapsella kasvaa itsesuojeluvaisto? ]

- Isompi napero oli keskellä viikkoa villi-ihminen. Melkein asui ulkona ja murisi vastauksena sivistyneestä populaatiosta saamiinsa käytännönohjeisiin, kuten siihen että NYT SINÄ KYLLÄ TULET SISÄLLE ja että HUUDAPPA VIELÄ NIIN ET SAA ENÄÄ MENNÄ TÄNÄ ILTANA KAVEREIDEN KANSSA ULOS. Enteilläänkö tässä tulevaa murrosikää? Murr ;)

- Töissä on menty pari viikkoa paineessa, kiireessä ja miehistövajeella. Aloin jo tiistaina ihmetellä, kun kotona purskahtelin itkuun, lattialla lojuvat sukat olivat vähintäänkin maailmanloppu ja tukka vaan heilui, kun savua tuprutti korvista - tsuku tsuku tsuuuuuut ja aamuisin en meinannut saada silmiä auki vaan kellon soimisen ja sängystä konkreettisesti pois siirtymisen välissä oli kaksikymmentä minuuttia. Siis minulla, jolla siihen yleensä menee maksimissaan kolme kuudenkymmenen sekunnin pätkää. Illalla kaatuessani sänkyyn selkä aaaaarmottoman kipeänä googlasin, että työstressiin kuuluu nämä itkuisuudet, megahillitön väsymys ja kiputilatkin. Siis miten tämä tapahtuu minulle, joka aina sanon muille, että työ on vain osa elämää. Ja että kaikki hoituu - onneksi tässä ei mitään aivokirurgeja olla ;) Työssä ei ole vikaa, mutta paine ja kiire - otan sen niin henkilökohtaisesti. Ja kun se menee överiksi, on vaikea päästää irti -vapaa-ajallakaan. Tämä on yksi [ monista ] heikkouksistani. Mutta toisaalta se on hyvä, kun sen tunnistaa. Siihen osaa asennoitua. Ja se pitää tyrkkiä kauas pois.


Eli kun tänään irroitan kädet työkoneeltani [ ja siirryn kotikoneelle blogeja lueskelemaan, HAH ] aion laittaa aivojen työosion OFF-tilaan. Aion syödä uusia pottuja ja silliä ja tehdä mansikkakakkua. Joka kerta kun tulee työasiat mieleen, menen tamppaamaan mattoja ja pesen ikkunoita. Vähintään tartun imuriin. Tai kirjaan, sekin on hyvä vaihtoehto. Kirja, soffa ja lasillinen Ikean makeaa raparperimehua. Ei paha ;)


**

Hei, hyvää viikonloppua just sulle 

Kommentit

 1. Jotkut viikot ne vaan ovat painajaismaisia, jolloin tapahtuu melkein koko vuoden ikävät asiat kerralla. Mutta nyt otat rennosti ja relaat kunnolla :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Töissä kun kiire ja paine pukkaa päälle, niin musta tulee ihan kotihirviö! Märisen, rähisen, ärisen, mäkätän...kaikesta ja kaikille. Ja sitten harmittaa, kun perhe joutuu sijaiskärsimään vaikka höyryt pitäisi siellä töissä päästää ulos!

  Rentoa viikonloppua, eikä ajatustakaan töille.

  Muuten, ikean puolukkamehu on maailman parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta ja kiitos puolukkamehuvinkistä :-) Sitä kokeillaan seuraavaksi! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?