111kmEn ole mitenkään urheilullinen tyyppi. Patalaiska on lähempänä totuutta. Keväällä kuitenkin päähäni pätkähti ajatus ostaa fillari. Ja kuinka tyytyväinen olenkaan ollut hankintaani!

Moni on sanonut ihan ääneen, miten ihailevat tulevaa kehitystä peruskunnossani. Minä olen sanonut vain, että enhän minä tällä urheile vaan pääsen vähemmällä vaivalla pidemmälle, niin ja nopeammin! Patalaiska, huom ;)Olen kolmen viikon aikana melkein joka ilta noussut satulaan. Nauttinut kesästä, auringosta, tuulesta. Siitä kesän tuoksusta.Usein mukaani lähtee myös tyttäreni. Meillä on hauskaa yhdessä. Poljetaan pidempää kautta leikkipuistoon. Tai koukataan metsäpoluille. Laatuaikaa, kahdestaan.Otsiksen kasvatus-projektini on edistynyt hienosti, ihan vielä ei pysy poissa silmiltä pinnittä, mutta kesän jälkeen pysyy! Hiusten latvat ovat kuin kuivaa heinää, lomalla on pakko mennä leikkauttamaan kuivat latvat pois.

[ moi! ]Crocsit toimii pyöräillessäkin, haha! Taidan olla ihan hurahtanut ;)Fillaroidessa napsautan puhelimesta päälle HeiaHeian.
En mitenkään tähtää urheiluun, että
pitää polkea kahdesti viikossa
tai vähintään näin pitkän matkan.
Olen puhtaasti vain viettänyt aikaani hengaillen,
nautiskellen kesästä, Helsingistä ja maisemista.

Tänään tein yhteenlaskun,
kuinka paljon onkaan tullut ihan
huomaamatta
ajettua.

6,7km + 7,3km + 8,4 +....

=

111km

huomaamatta.
Loma + minä + fillari = tästä voi seurata jotakin loistavaa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?