Mansikka-mozzarellasalaatti

Meidän kokeilevasta keittiöstä jälleen päivää.

Asiahan on sillä tavalla, että jos kiireessä kokeilet tehdä jotain uutta ruokalajia, se epäonnistuu, liki poikkeuksetta. Etenkin, jos on kutsuttu vieraita syömään.

Joskus into korvaa laadun muutenkin keittiössä: sitä vaan haluaisi hyydyttää jotain ihania härpäkkeitä ja lopputuloksena on sammakonkutumaisella koostumuksella varustettua kuravelliä. Tai kuten tein chili con carnea kerran vähän kokeellisemmin ja suustamme löi lieskat vielä neljännen kermapurkillisen lisäämisen jälkeenkin.

Mutta sitten joskus on draivi päällä - kaikki uusi, mitä kokeilet, onkin hyvää!

Viimeisimpänä meidän keittiössä tehtiin liki kaikkien huulilla tänä kesänä ollutta mozzarella-mansikkasalaattia. Siitäkin on netissä monta erilaista vaihtoehtoa ja mikä parasta - voi taas tehdä oman maun mukaan! Me laitoimme jääsalaattia, kevätsipulia, tomaattia, mansikkaa ja mozzarellaa ja ostettiin balsamico valmiina kaupasta - voi ei, iso virhe! Ostamamme balsamico oli italialaista mutta aivan vetistä. (Saa vinkata hyvää balsamiviinietikkaa, balsamietikkaa, mikä tämä oikea nimi on?)

Mutta salaatti oli aivan järjettömän hyvää, mansikka ja mozzarella toimii ihanasti yhdessä.Ja huom! Kelpasi nirsoontuneille naperoillekin! (Kohta on taas paluu arkeen, töihin, päiväkotiin ja tietysti koulun aloitus, joten silloin voi taas ennakkoluulot ruokien suhteen heittää romukoppaan, tarhassa on turha vingertää, että tää on pahaa, kun vaihtoehtoja on kaksi: 1) ota, 2) jätä. Hehe.)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!