Neljä vuotta
Tämä ihana pieni poika syntyi neljä vuotta sitten perjantaiyönä. Synnytykseen liittyi hieman draamaa - illalla ajeltiin synnärille näytille, kun supistukset tulivat 1-2min välein, mutta meidät käännytettiin takaisin kotiin Panadolin voimin, koska supistukset eivät olleet tarpeeksi pitkiä & kivuliaita (vaikka minusta ne oli kyllä aikamoisia). Kotiin päästyämme lapsivedet menivät melkein heti ja supistukset pistivät minut ihan sykkyrään ja käydessäni pikasuihkussa alkoi tuntua valtava ponnistamisen tarve! Soitettiin uudelleen synnärille, mutta sieltä sanottiin, että kaikki synnytystilat on täynnä, eivät ota uusia synnyttäjiä. Seuraava lähin synnäri olisi toisessa kaupungissa! Siinä kohtaa ponnistutti jo niin paljon, että soitettiin uudestaan samaan synnäriin ja ilmoitettiin, että tää syntyy nyt, me tullaan! Ja niin saatiin lupa mennä. Ehdittin synnärille, sain vaihdettua vaatteet ja pian oli terve poika tullut (luomusti) maailmaan. Se oli mahtava yö.

Koko tämä neljä vuotta on ollut ihan mieletön matka, saada olla pienen pojan äiti. Neljä vuotta sitten tuo pieni poika nukkua tuhisi suurimman osan ajasta. Nyt hän ei enää haluaisi nukkua päiväunia(kaan), koska on koko maailma valloitettavana!

Kommentit

 1. Hui, aika hurjan nopean kuuloinen synnytys. :D Alkoi jännittää, jos itselläkin toisen lapsen syntymä on nopeampi kuin esikoisesta... :)
  Onnea nelivuotiaalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, esikoinen oli yllättävän "tiukassa" ja siksi vähän tämä vauhti yllätti! Joten menkää ihmeessä ajoissa jos meinaatte sairaalassa synnyttää ;) Toisen synnyttäminen on kyllä suorastaan mukavaa puuhaa, kun kroppa tietää jo, mitä on tapahtumassa :) Tsemppiä ja kiitän sankarin puolesta onnitteluista :)

   Poista
 2. Onnea nelivuotiaalle ❤️ja vanhemmille myös! Molemmat lapseni ovat syntyneet varsin hätäisesti , hyvä kun laitokselle kerkisin ;)

  VastaaPoista
 3. Isot onnittelut äidille ja pojalle!!! Ihanaa päivää!!

  VastaaPoista
 4. Olipas siinä jännitystä kerrakseen. Paljon onnea sinne!

  VastaaPoista
 5. Hui miten nopea synnytys. Paljon onnea niin Äidille kuin Pjallekin <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?