Sohvapohdintaa

Meidän sohvalla ei pompita [ säännöt sanoo niin mutta miksi raivarin sattuessa tenavat loikkaavat kuin kengurut sohvalle ja osoittavat mieltään boinks boinks ]. Silti se otti ja hajosi toisesta päädystä jo aikapäiviä sitten. Nyt, ennen lasten synttäreitä, lienee sopiva kohta hankkia uusi soffa, ettei vieraiden istuessa koko sohva rämähdä alas ;)

Edelleenkään en suostu investoimaan tonneja sohvaan, koska se joutuu elämään kovassa kohtelussa eikä todennäköisesti elä paria vuotta pidempään, ellei sen rakennusmateriaalina ole kivi.

Kolme valkoista [ Ikea ] vaihtoehtoamme on:

Ektorp
Meillä on viha-rakkaussuhde. Kaunishan se on, mutta X + irtotyynyt = onnellinen lapsiperhe. X = KUUMALIIMA?

Klippan
Kolmen istuttava Klippan alkaa käydä meille pieneksi. Ei sillä, että peffat olisivat liian leveät vaan pienillä on aika isot aurat tai jotain, koska eivät millään mahdu samalle sohvalle, ellei välissä ole popparikulho. Muuten ei. Mutta tykkään Klippanin irtotyynyttömyydestä.

Karlstad
Karlstad on miellyttänyt silmää jo pitkään, mutta se vihjaa olevansa liian kaksipaikkainen. Mahtuuko siihen "noin neljä vuotias" ja "alle seitsemän vuotias" auroineen päivineen? Olishan se kyllä ihana!Pohditaan, pohditaan...


ps. Valkoiseen päädymme [ lapsiperheessä ] yhä siksi, että se on helppo pestä kovillakin tahranirrotusaineilla ilman sitä pelkoa, että värit lähtee ;)

pps. pitäkää kiinni hellehameistanne tuulitakeistanne, heinäkuu on täällä

Kommentit

 1. Valkoinen on hyvä :) Mä ottaisin noista vaihhtoehdoista Ektorpin, taitaa muuten olla Espoon Ikeassa jossain tarjouksessakin... Klippanin miellään jotenkin opiskelijaboksi sohvaksi ja Karlstadissa joku tökkii, meillä oli aikoinaan sen edeltäjä Karlsham joka oli mielestäni "tasapainoisemman" näköinen, taisi olla matalammat nuo käsinojat. Lämpimämpää heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Ja toivottavasti tosiaan heinäkuu muuttuu lämpimäksi ja aurinkoiseksi ♥

   Poista
 2. Ektorp on munkin suosikki, niitä on ollut mulla jo 2. Ektorp on aidosti MUKAVA - se on mielestäni hyvän sohvan edellytys! Kesäiloa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos ja aidosti mukava ON edellytys - olen siis sun kanssa ihan samaa mieltä. Ne hetket kun siinä ehtii köllöttää, pitää olla mukavia ♥

   Poista
 3. Ektorp on mun suosikkini, kaunis, näyttää tyylikkään rennolta ja käytännölliseltä ;)

  VastaaPoista
 4. Ektorp ehdottomasti mukavin, karlstad miellyttää jnk verran silmää, klippan vähän halpiksen näköinen..?

  Tsemppiä pohdiskeluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se on kyllä totta, Klippan on halpiksen näköinen, mutta tykkään toisaalta simppelistä. Mietin myös Klippania nahkaisena mutta veikkaan että tenavat vetää sen saksilla heti auki kun silmä välttää (joo, on niillä säännöt mutta niin on vikkelät kädet ja jalatkin :D) joten ei nahkaista, vielä.

   Ektorp taitaa vetää pisimmän korren... (Miten mä selviän työpäivästä kun pitää päästä Ikeaan NYTHETIPAIKALLA, hih ;))

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?