keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lumene Lip Sorbet

Olen niin rakastunut Lumenen Lip Sorbetiin! Oma sävyni on 10, Kaunein kevät. Se rajaa, antaa kiiltoa, väriä ja hoitaakin vielä! Täydellinen!Minä kuulun siihen suomalaisten naisten perus-settiin. Naama ei heinä-elokuun taitetta lukuunottamatta juuri valkoisesta seinästä erotu. Niinpä pienikin väri huulilla tuo ihmiseen aivan uudenlaista eloa! Ja minä väittäisin, että on taito ilahtua pienistä asioista. Kaikki ei sitä osaa, mutta kaikki voi sen opetella. Olla onnellinen siinä huulikiillosta, sinäkin päivänä kun taas tukka tekisi mieli jemmata jättimäisen pipon sisälle pieneen kurinpalautukseen ;) Äh, ikävä kesää jo nyt! Sitä ihanaa päivetystä (jota myös saa purkista ja solkusta MUTTA eihän se nyt ole sama asia kuin auringon alla nautittuna), sitä kun tukka eli surffitukkavaihetta ja oli suhteellisen siedettävä. Ja on ikävä lomaa. Toki on ikävä sitä päämäärätöntä lomahaahuiluakin, jota sluibailuksi kutsutaan. On ihan liian arki nyt ;)

Yritetään selvitä tästä viikosta. Lapsi laskee öitä lelupäivään (yksi), minä perjantaihin: kaksi yötä vielä. Jaksaa, jaksaa!

4 kommenttia:

  1. Kaunis kiilto, tykkään suuresti sävystä. Terveisin: Toinen kalkkilaivan kapteeni

    VastaaPoista
  2. Kiva, naturelli sävy. Ja kannattaa todella opetella nauttimaan pienistä asioista elämäss, kun niitä suuria ei välttämättä häävisti ilmaannu arkeen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!