Ensimmäiset terveiseni Tolun testiryhmästä

Hain jokin aika sitten mukaan Tolun Testiryhmään ja minut valittiin - woop woop! Testattavat tuotteet tulivat postissa viime viikolla ja nyt on ensimmäisten havaintojen aika.

Tiesittekö te edes, että Tolulla on käsintiskaukseen tarkoitettuja astianpesuaineita? Minä en tiennyt. Minulle Tolu on ennestään tuttu vain siivousaineista. Meillä on valtavasti kokemusta muutoista - niin omista kuin muidenkin ja uudet kodit tuoksuu aina Tolulle, se on kuin rituaali josta poikkeaminen tuottaisi varmasti huonoa onnea ;) Mutta nyt on korkea aika tarttua Tolun astianpesuaineisiin.

Ja siis onhan meillä astianpesukone! Mutta kaikkia astioita ei sinne voi laittaa (skumppalasit ei mahdu, paistinpannua ei saa, isot kattilat ja vuuat vie tilaa useilta pienemmiltä kipoilta ym.) joten käsintiskattavaa löytyy aina.

Minun testipakettiin kuului kaksi Tolun voimageeliä. Toinen on Tolu Ultra Power ja toinen on Tolu Greippi&Kirsikka.Ensimmäisenä otin testiin greipin ja kirsikan tuoksuisen astianpesuaineen,
koska punainen on naiselliseen puoleeni erittäin vetoava väri ;)Geeli tuntuu käsissä tuhdilta, ei kuitenkaan tunnu raapivan ensimmäistä ihokerrosta käsistä pois, kuten joillan tehopuhdistusaineilla on tapana. Tuoksu on raikas mutta migreenityypin nenään riittävän mieto, ei siis ole tiedossa päänsärkyä ainakaan astioiden tiskaamisen tuoksusta johtuen ;)

Pullon päässä oleva annostelija tuntuu näppärältä. Ei kierrettäviä korkkeja, ei lipeviä pikkulippoja väännettävänä peukalon kynnellä. Koko korkkiosa nousee helposti ylös ja painuu takaisin alas, kiitos korkissa olevien "kurvien", ote ei lipeä.

Viikonloppuna tehtiin kermaperunoita. Vuoka oli lavuaarissa sen aikaa, kun huuhtelimme pikkuastioita (lautaset, ruokailuvälineet ym), eli sitä ei erikseen liotettu. Vuoka oli uunissa reilun tunnin, reunoille ehti kärähtää ruokaa. Lisäksi perunoissa oli reilusti kermaa, joten haasteena oli tosiaan rasvan ja kärventymien irtisaaminen.Tiskasin vuuan "nopeasti" harjalla sutien, ilman erityistä hankaamista ja tuli kyllä yhtä puhdasta ja jälkeä, ihan kuin astianpesukoneessa olisi pesty!

Vuuassa on yhä muutama tummentuma, miksi?
Vuuan tarina on se, että tämä vuoka on ainakin 10 vuoden ikäinen, se on hankittu ennen esikoisen syntymää (joka on nyt siis 7v.).  Meillä on ollut astianpesukone vasta parin vuoden ajan eli sitä ennen vuoka pestiin aina käsin silloisilla astianpesuaineilla. Vaikka miten hankasimme, ei pinttyneet roiskeet lähteneet millään irti, eikä aina viitsinyt kaivaa Patapataa avuksi, kun tiesi, että vuoka on saman näköinen taas seuraavan käytön jälkeen. Niinpä kun saimme astianpesukoneen, iloitsimme, että sillä tehopesulla ehkä saisimme kaikki tummentumat irti kaikista astioistamme. Nyt kahden vuoden astianpesukonepyörityksen aikana tummentumat ovat pienentyneet enää muutamiin fläkkeihin! Ja nyt kun tiskasin tätä vuokaa käsin Tolun voimageelillä, huomasin, että jos en olisi joutunut varomaan kynsiäni (nainen :D), olisin saanut todennäköisesti rapsuteltua voimageelillä vanhatkin fläkit irti!


Ei siinä turhaan lue voimageeli.

Tämä vuoka oli helppo ensikosketus Tolun voimageelin maailmaan. Meillä on tiedossa liuta vaikeampiakin astioita, jotka kaikki aion haastaa tähän testiin mukaan. Kumpi lähtee - rasva vai pinnoite - se jää nähtäväksi. Testiaikamme on tämä lokakuu ja testipuuhat tulee näkymään myös Instagramin puolella ja Twitterissä.

Muiden Tolu testiryhmäläisten kokemuksia voit käydä lukemassa Tolun Facebook-sivuilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!