Hello October!

Lokakuun ensimmäisen päivän kunniaksi kaivelin kaapista koko kesän huilanneet lempparit kiilakorot käyttöön!Tiedäthän sen miten pukeutuminen vaikuttaa fiilikseen? Jos aamulla kiskoo jalkaan kunnon "mummokalsarit" puuterinruskeassa sävyssä, on ihan erilainen fiilis kuin leopardikuvioisissa stringeissä. Eikö olekin ihan totta? Tai jos siirtyy töihin rennosti villatakissa tai bleiserissä? Heti on ihan erilainen ote hommiin.

Nämä kengät on minun...Maija Poppanen-kengät ;) En tiedä lastenhoitointressistä näillä kengillä mutta pikemminkin on sellainen fiilis, että "kaikki sujuu kuin laulu", mikä sinänsä on ihan pöhkö ilmaisu, kun en osaa juurikaan laulaa - mutta sehän ei ole estänyt ennenkään! Go Mary Poppins!

Kauhean juhlavaan paikkaan en näillä tänään päässyt tassuttelemaan, kun piti suksia heti aamusta lääkärin pakeille. Tänään oli sikäli juhlallinen päivä, täydet 4 viikkoa flunssaa! Se on aikamoinen saavutus se. Alkaa olemaan veto poissa, nyt antilooppia naamaan ja vähän muitakin lääkkehiä, eiköhän tästä vielä ihan hyvä tule. Kunhan vaan muistaisi lääkärin pyyn...KÄSKYN: lepää! En tiedä aiheuttaako sairausloma muissa työssäkäyvissä naisissa sen vaistomaisen reaktion, että heti kun arkena onkin "vapaata", täytyy varata pyykkitupa, ehtii siivota ja järjestellä........voisi pistää valokuvia kansioon, suunnitella vihdoinkin sen rästissä roikkuneen työn ja paljon muuta! Tänään tosin oli pakko hidastaa ja aloitin 2,5h päiväunilla. Olen niin väsynyt, että voisin kaatua nyt heti sänkyyn.

...ja en ole raskaana, kiitos vaan kyselemästä.

Tästä on suunta vain ylöspäin


ps. muistatteko, viime vuoden lokakuussa hipsutteli ensimmäiset lumihiutaleet Helsingissä(kin) maahan. Tuntuu jotenkin etäiseltä nyt, kun on nautittu ihan järjettömän lämpöisistä (ihanista) päivistä! Talvi on jees mutta ihan vielä ei ole sen aika!

Kommentit

  1. Ihanat Maija Poppaspopot!
    Ja kyllä se nyt vaan on paras sitä lääkärin Käskyä noudattaa - ja vieläpä hyvällä omallatunnolla. Jäta suosiolla ne pyykkivuoret kipuamatta ja ota lehti tai kirja kainaloon ja parkkeeraa itsesi sinne sohvalle. Välipalaksi torkkuja silloin tällöin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?