I love me - Ole tärkeä itsellesi!


The Tapahtuma! Tulevana viikonloppuna!


Messutarjoukset voit lukea TÄÄLTÄ

Ohjelma löytyy TÄÄLTÄ

I love me-messubloggaajiin voit tutustua TÄÄLLÄ

Ihanien messubloggaajien joukossa on muuten ihana Maiju. Maiju on loihtinut hyödyllisen listan siitä, miten I love me-messuille kannattaa valmistautua. Ennenkuin toteat, että "pyh", niin suosittelen lukemaan Maijun listan - hyvin valmistautumalla saat messuista enemmän irti :) Voit lukea jutun TÄÄLTÄ


Muutama poiminta...

Messuilla on mukana mm. Change Lingerie kertomassa I love me-loungessa perjantaina meille naisille niin tutusta kuppikokoviidakosta. Kuppikokoviidakko - näin selviät rintaliiviostoksilla, I love me-lounge klo.11.30. (Mene paikalle, vaikka ilman rintsikoita! Minä olen silloin vielä töissä. Rintsikoineen päivineen.)

Ylilääkäri Harri Hämäläinen on kertomassa perjantaina klo.12 Terveys- ja kauneusluentosalissa yleisimmistä selkäkivun muodoista ja hoitotavoista. (Auuuuts ja checccckkkk!)

Pupulandian Jenni on haasteteltavana lauantaina I love me-loungessa klo.13.30 aiheenaan Bloggaajan arki - yhtä juhlaa? (Tietenkin ;))

Lauantaina koko I love me-lounge menee DING DONG, kun Krista Siegfrids on lavalla klo.15 - Krista on haastattelemassa Suomen sähäkintä silmälasimallia. (Ellei Krista ole nyrjäyttänyt olkapäätään raahatessaan sitä kihlasormustettua kättään joka paikkaan ;))

I love me-loungessa lauantaina klo.15.30  keskustelee bloggaajat Hanna Sumari, Marjo Kauppila, Monna Pursiainen ja Aino Mäkelä aiheenaan terveellinen ruokavalio. (Täytyy mennä kuulemaan!)

Silmäkirurgi Juhani Pietilä kertoo lauantaina I love me-loungessa klo.16.30, miten silmälaseista ja piilareista pääsee eroon: Laserleikkaus - Näön vapautta aktiiviselle ihmiselle. (Erityisen kiinnostavaa!)

Lauantaina asiantuntija Anita Pohjanvuori Muistiliitto ry:stä tulee kertomaan Terveys- ja kauneusluentosaliin muistista aiheena: Hyvä muisti, parempi arki. (Menkää, ellette unohda! Kannattaa mennä! Laita lapulle! Punainen lanka sormeen! Mitä näitä nyt oli? Ruuhkavuosityypeille ainakin muistin puuttuminen on tuttua.)

Sunnuntaina optikko Eija Känsälä tulee kertomaan miten saat ilon irti kehyksistä - tyyliä silmälaseilla, I love me-lounge, klo.11.30. (Siis pelkkiä hyviä uutisia meille rillipöllöille, joilla ei ole rahaa tai rohkeutta leikkaukseen. Muitakin vaihtoehtoja taitaa olla, kuin insinööri- tai ah niin trendikäs mummo-look! Yes!)

Sunnuntaina Terveys ja kauneusluentosalissa klo.13 Akuutin omalääkäri Risto Laitila ja toimittaja Mikko Penttilä kertoo onnen reseptistä aiheenaan: Ota 10 askelta onneen. (Miehet puhumassa onnesta. Sen on oltava hyvä!)

Tarkat ohjelmatiedot messujen sivuilla.Osastoillakin tapahtuu.
Familon osastolla 6n91 voit hypätä tyynymereen. Heräsikö sinunKIN sisäinen lapsi jo kiljumaan? :D

Osastojen tapahtumista voit lukea lisää TÄÄLTÄ


Messuilla on mukana myös mies, joka on aikansa nero: Tangle Teezerin keksijä Shaun "Ou-mai-gaad" Pulfrey on demoamassa TT:n ständillä uutta Tangle Teezerin Styling-tuotesarjaa. So wants to see them! T: vannoutunut Tangle Teezerin käyttäjä :)Muista rakastaa itseäsi, love is the thing you know


Kommentit

  1. Vitsit, olisi kovin kiva nähdä sinut tuolla. Minä en perinteisesti näe ketään tai mitään, joten nykäise hihasta jos tulen vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Hei muakin saa nyppiä hihasta.. Mä menen kyllä varmaan vauhdilla ettenpäin, mutta 100 varmasti olen ainakin lauantaina I love me loungessa klo 15.30- haastattelussa, kun paljastamme meidän kirjaprojektista enemmän... Saa tulla katsomaan ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!