Ilo pitkästä otsiksesta!


IHANAA, kun tukkaproggis alkaa edistymään, saa otsiksesta muutakin kuin pinnillä sivuun väännetyn pikkutyttölookin!

Pikkuhiljaa hiuksissa alkaa olemaan täysin oma väri. Taisin värjätä koko pehkon viimeksi vuonna 2009 ja raidat laitettiin viime vuoden kesällä(köhän se oli). Nyt ei ole ollut tarvetta laittaa väriä, olen niin onnellinen, että oma sävyni onkin maantienharmaasta poiketen minulle mieluisampaa ruskeaa!

...hetkittäin on tosin vilahtanut ajatus hiusten leikkaamisesta lyhyeksi, mutta se lienee luonnollinen osa tätä kasvatusprosessia. Kun ei ne tunnu oikein kasvavan, ei yllä vielä kunnon söherönutturallekaan eikä otsis tunnu kasvavan ikinä niin pitkäksi että se selviäisi päivän ilman pinniä. Olen nainen, minulla on oikeus muuttaa mielipidettä noin sata kertaa päivässä ;)

Haluaisin kyllä ehdottomasti kuulla, onko joku muu siellä ruudun takana oikein tyytyväinen omaan, luonnolliseen hiusväriinsä, eikä värjää laisinkaan?

ps. inhoan (thih) itse sitä, kun ihmiset laittavat selfien blogiin ja sitten harmittelevat ääneen, että "sori kun tukka on nyt tolleen" tai "tulipa höntti ilme" tai "sori toi vasemman silmän muljahdus" - siis asioita joihin ei kiinnittäisi yhtään mitään huomiota, jos niitä ei olisi mainittu. Minullekin tuli nyt aivan pakonomainen tarve selittää, että jännä miten valotus söi ripsivärit kokonaan, kyllä mulla oli ripsaria ja paksulti olikin! Seliseli - kukaan ei varmaan olisi huomannut koko asiaa, ellen sitä olisi tässä julkisesti ruotinut. Hihi ;)

pps. missä olin tämän kuvan ottamisen aikaan...se selviää teille tuonnempana. Stay tuned!


Kommentit

 1. Minä kovasti koetin sitä omaa väriä kasvattaa tässä takaisin. Kampaajaan on viikko ja tasan varmasti juureen tulee väri. En viihdy ollenkaan omassani.

  Kiva sivuletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juuri noin - kaikki tyylillään. Nuorena mulla oli ihan maantienharmaa ja siitä jäi "traumat", sen kyllä värjäisin visusti piiloon, olisin aivan harmaa tyyppi silloin :D Tää ruskee kelpaa. Ja hyvin kelpaakin!

   Poista
 2. Ihana <3 Mä olen hirveesti miettinyt viime aikoina tuota hiusväriasiaa. Mulla myös vedetty päähän raitoja jo vuosia. Tosin, hups, viime kampaajakäynnistä on kulunnut ehkä noin 7 kuukautta!!!!! :O Juurikasvu on kamalaa, mielestäni, vaikka ehkä se ei muiden mielestä ole ihan niin kamalaa kuin itsestä tuntuu. Itse asiassa luulen, että mun hiusväri on aika lailla sama kuin sulla! Tässä omassa värissä on vaan se huono juttu, että mulla se hius jossa ei ole väriä, on tosi lötkö ja liimautuu päähän kiinni. -_- Oonkin lauantaina menossa kampaajalle ottamaan pitkästä aikaa väriä päähän. Jospa se siitä kuohkeutuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, väri tuo ihan erilaista rakennetta hiuksiin! Hyvää kampaajakäyntiä sinne <3

   Poista
 3. Aah, niin ymmärrän mistä puhut! Matkan takia kasvattelen tätä otsatukkaa itsekin pois, huolimatta siitä että haluaisin niin kovasti sen pitää. Ei vaan kovinkaan kätevä missään missä on vähänkin hellettä eikä tukkaa jaksa laittaa. :P Onneksi sen voi leikata sitten taas kun palailee vuoden päästä normielämän pariin.

  Tukalle käy todennäköisesti myös niin etten sitä tuolla reissussa paljoa värjäille. Värjäys saattaa kuulemma aiheuttaa pahojakin reaktioita ja allergisoida pysyvästi kaikelle värille, joten päätin vähentää sitä radikaalisti. Kesän jäljiltä hiuksissa on vaaleita rateita, jotka nyt piilottelin oman tumman värin alle, ja toivon, ettei tarvitse sen jälkeen enää värjäillä.

  - Gia ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!