Junarose Showroom, part 1

Sain jokin aika sitten Heidiltä kutsun tutustumaan Junarosen vaatteisiin eikä tarvinnut miettiä hetkeäkään, haluaisinko mennä. Tietenkin!

Junarosen Showroom sijaitsee Helsingissä ja aivan metromatkan päässä meiltä. En pystynyt ikuistamaan vaatteita kameralla niin kauniisti, millaisia ne olivat luonnossa. Tein parhaani ja olen päättänyt kertoa käynnistäni kolmessa eri postauksessa. Tänään julkaisen ensimmäisen osan, Junarose Showroom, part 1.


Junarose itsessään on minulle tuttu merkki - vain blogien kautta! Ei uskoisi, että olen syntyperäinen kiireinen stadilainen, koska olen todella hidas (hämäläinen) kaikissa päätöksissäni. Siksi epäilen, ettei minulle ole vielä tullut Junarosea vaatekaappiin, koska olen harkinnut niiden hankkimista erittäin maltillisesti. Heidille kerroinkin, että olen jossain vaiheessa pohtinut, olisiko Junarose minun tyyliini liian hieno. Siis blingblingiä ja kimallusta, kun taas itse olen tyyliltäni sellainen jalat maassa-tyyppi, ripauksella naisellisuutta.

Junarose onkin kaikkea aivan muuta, kuin sliipattua pönötystä.Siellä kaikkien upeiden vaatteiden keskellä tuli aivan sellainen oli kuin lapsella karkkikaupassa. Voisin ottaa kaikkea ja kärsiä ähkystä myöhemmin ;)


Pääsin ihastelemaan nyt myynnissä olevia vaatteita, myyntiin tulevia vaatteita ja etenkin kevään puolella sävyt tulevat olemaan ihastuttavia! Sain myös pienen maistiaisen ensi kesän uutuuksista. Silmissäni siinsi mustaa, valkoista, sinisen sävyjä, punaista fuchsiaa ja ihan mielettömillä yksityiskohdilla viimeisteltynä!

Samalla oli hyvää aikaa miettiä itse omalla kohdalla: millainen pukeutuja minä olen? Suosin hyvin istuvia, mukavia vaatteita. Suosin mustaa, haluan olla tyyliltäni hillitty. En osaa pukeutua raitaan, vaikka haluaisin. Sinistä en tunne omakseni (minulla on vain sininen takki). Enkä omista yksiäkään farkkuja. Mutta arvaatteko miten kävi? Ladies, stay tuned... ;)
Katse merihenkisesti horisonttiin! Tulossa on raitaa ja punaista! Tykkään!


Nämä ovat niitä ensi vuoden herkkuja,
joita kannattaa odottaa :)


Seuraavassa postauksessa esittelen teille kohtaamiani vaatteita hieman tarkemmin! Palataan pian asiaan!

Lokakuun ensimmäinen päivä oli monellakin tapaa hieno päivä ja ehkä yksi kirkkaimmista uutisista oli se, että ihana Hearts/Norhing-bloggaaja Joanna on valittu Suomen Junarose-lähettilääksi! Lue juttu TÄSTÄ! Siis ihan mahtava juttu, isot onnittelut Joannalle myös tätä kautta


[ Kaikkia postauksessa näkyviä vaatteita ei vielä ole myynnissä, mutta tulossa kesään mennessä! ]

*Yhteistyössä: Junarose

Kommentit

 1. Hitsiläinen. Oon miettinyt yhden Junarosen mekon hankkimista, mutta mietityttää sen materiaali ja malli, että sopiiko sitten itselle kuitenkaan. Mekko näkyykin tuossa sinun kolmannessa kuvassa. Täällä landella kun asuu niin ei pääse sovittelemaankaan mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa ehdottomasti tilata ja palauttaa, jos ikinäkoskaan enää raaskit palauttaa ;) Minut yllätti se tieto, että Junarosella kun ensin suunnitellaan toimivat vaatteet, Junarosen Heidi pääsee vielä tekemään muutoksia vaatteisiin - se takaa niiden täydellisen istuvuuden. Useinhan esim. peplum-paidoissa se peplum alkaa ikävästi näyttävimmän uimarenkaan kohdalta (meillä, kenellä sellainen on) mutta Junarosella myös peplum-leikkauksen kohta on mietitty tarkoin. Noin yhden esimerkin antaakseni :)

   Ole rohkea!

   Poista
 2. Minä rakastuin tuohon keväällä tulevaan punaiseen takkiin ihan mahdottomasti! Ja moneen muuhunkin, mutta tuo takki ei meinaa jättää rauhaan sitten niin ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä juuri niin täydellinen punainen sinulle :)

   Poista
 3. Mullekkin syöpyi tuo punainen takki verkkokalvoille.... Taitaapi tulla mun must have-listalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! :) Tuo reipas punainen sopii sinullekin täydellisesti :)

   Poista
 4. Junarose kuulostaa mielenkiintoiselta. Olen niitä vaatteita hiplannut, tuollakin vilahtelee muutama tosi mielenkiintoinen. Sopisi varmaan munkin vartalolle, kun olisi vähän tuota keskikohta-ongelmaa, jota yrittää aina vähän häivyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kokeilemassa, tuntuu olevan hyvin istuvaa monelle muodolle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!