Junarose Showroom, part 2

Ja nyt lisää Junarose-vierailustani, here comes part 2! (Miten minä sinne Junaroselle päädyin, lue lisää TÄÄLTÄ)

Mitkä seikat nousivat vierailuni aikana esille Junarosen vaatteista?

HAUSKUUS.
Junarosen vaatteet on sanalla sanoen hauskoja, kuitenkin tyylikkäitä. Kuten tämä pörröinen bleiseri kera kimallelankojen. Hei vaan pikkujoulukausi!


Ja nämä paljettihousut! Ihan mahtavat! Tahdon!Pallot.
Ei lisättävää.ASENNE.
If you like it, wear it. Tuon kun muistaisi aina niinä päivinä, kun tekee mieli pukeutua kokomustaan, hukuttautua ihmismassaan ja olla vailla minkäänlaista statementtia. Ei pidä välittää, vaikka vaakaraita leventää ja musta hoikistaa. Jos tuntuu siltä, että haluaa viettää päivän Mariannekarkin punaisissa vaakaraidoissa, niin ei muuta kuin - wear it!Yllä ja alla minulle niin rakasta pinkkiä ja lilaa.
Junarosen väriskaala on reipas mutta samalla hallittu.
Kaikki vaatekappaleet sopivat hyvin yhteen.YKSITYISKOHDAT.
Junarosen vaatteista mikään ei ole vain paita. Tai vain hame. Jokaisessa vaatteessa on joku juttu. Se joku juttu on toisissa näkyvämpi, toisissa hillitympi.

*läpinäkyvyys*upeat kirjailut*pitsit yhdistettynä farkkuun*ihanaa pitsiä ja takaa joustavaa ribbiäMUSTAVALKOISUUS.
Mustavalkoisuus on aina niin ihanan raikas ja klassinen yhdistelmä. Toimii aina.

Se voi olla yksinkertainen kuvio.Se voi olla paisleyhenkistä.Tai sitten se voi olla reipasta raitaa.


Lisäksi Junarosella on tehty tarkkoja havaintoja: kun kuitenkin kyse on plus-kokoisesta tyylistä, on esim. toppien kainaloihin ommeltu kuminauhat joustamaan käytössä. Juuri tätä ylläolevaa paitaa ihaillessani kyselin, että kun sen kaula-aukko näyttää valtavalta, näkyykö sieltä liikaa (daisarit)? Ja vastaus oli, että ei näy. Voi pitää ilman alustoppia! Juuri tätä minä tarkoitan: vaatteita suunnitellessa on todella mietitty, palveleeko se tarkoitustaan ja toimiiko se käytännössä. Junarosen monissa vaatteissa on jokin silmiähivelevä "juju", sekin on vain etupuolella - kuten esim. noissa paljettihousuissa. Istuminen paljetit penkkiä vasten olisi varmasti vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus jota ei välttämättä tarvita pikkujoulujen lisämausteeksi ;)

Ja voin kertoa, että nyt minunkin vaatekaapissani on ensimmäiset Junaroset! Vihdoinkin! Siellä on myös sitä minun kaihertavaa sinistä! Voitteko uskoa? Niistä sitten myöhemmin lisää :)

Vielä on tiedossa yksi Junarose-postaus (tähän vierailuun liittyen) ja silloin paljastan suosikkini. Stay todellakin tuned :)

[ Kaikkia postauksessa näkyviä vaatteita ei vielä ole myynnissä, mutta tulossa kesään mennessä! ]

*Yhteistyössä: Junarose

Kommentit

 1. Noi paljettipöksyt on mageet! :-)

  VastaaPoista
 2. Minä rakastan kaikkein eniten sitä, että vaatteet eivät ole säkkejä ja näyttävät huomattavasti hintavammilta kuin mitä oikeasti ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä sen sanoit - olen aikaisemmin ajatellut hintojen hipovan pilviä, mutta onneksi asia ei ollutkaan oikeasti niin :) Hinta ja laatu kohtaa oikein hyvällä tavalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!