Pullavuosipäivä

10.10.2010 oli hieno päivä.
Koska päiväyksessä oli niin hieno "svengi": "10.10.10" eikä tiedossa ollut astelua alttarille (noin esimerkiksi), piti minun tehdä edes jotain merkittävää. Niinpä leivoin ensimmäistä kertaa lapsille (toinen oli huikaisevat 3v ja toinen vasta 3kk) sokeripullaa! Tykkään loihtia piiraita ja piparkakkuja, pulla ei vaan ole "mun juttu".

Ja niin minä leivoin ja muistan sulloneeni pakkaseen rapisevia pusseja täynnä tuoretta pullaa ja pusseissa luki maalarinteipissä tuo hieno päivämäärä 10.10.10.

Sitten tuli 10.10.11 ja minua nauratti! En ole muuten tehnyt vuoteen pullaa! Tuli 10.10.12 ja nauratti taas! En ole muuten tehnyt kahteen vuoteen pullaa! Haha! Ei kahta ilman kolmatta: 10.10.13 taas hekottelin jo ihan julkisestikin, että en muuten ole leiponut kolmeen vuoteen pullaa! Äskettäin juhlittiin -jo varmaan arvaattekin- neljättä vuosipäivää ilman pullaan pullaa. Vitsailin asiasta Facebookissa ystävilleni ja tunsin piston itsessäni: ai kamala, mistä nuo lapsiraukat ovat jääneet paitsi?!

Niinpa muutama päivä sitten oli pakko tarttua toimeen ja leipasin meille ihan peruspullat.Ottaen huomioon keittiössä ilmenevät luonnolliset lahjakkuuteni se itsessään jo oli saavutus, ettei pellillä ollut 9 suorastaan goottihenkistä mustaakin mustempaa pullaa. Sain jo Facebookissani pinon vinkkejä, mitä pullaa voisi seuraavaksi kokeilla leipoa ja olen todella kiitollinen kaikista vinkeistä. (Tänks!)

Meillä leivotaan pullaa heti seuraavaksi

vuonna 2018. ;)

Kommentit

 1. Heh, mua nauratti tuossa joku aika sitten, kun neiti yhtäkkiä sanoi, että tekisi mieli pullaa, voidaanko käydä ostamassa. Itse olisin aikanaan omalta äidiltä tietysti kysynyt, että voidaanko leipoa. Niin ne ajat muuttuu. Kyllä paljon mieluummin meilläkin leivotaan esim. pipareita, kakkuja ja muffinseja. Pulla tuntuu jotenkin niin...haastavalta :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana! Mikähän siinä pullassa on -olevinaan- niin haastavaa... Voi meidän lapsiparkoja, hehe ;)

   Poista
 2. Itse olen aikoinani leiponut pullaa sen verran paljon, etten enää viitsi - korvapuustitkin tulevat kaupan pakastealtaasta. Ainoastaan rahka-, mustikka- ja puolukkapiirakkaa teen silloin tällöin pullapohjaan;)
  Hienosti on sinulla tuo leipomispäiväkirja käytössä - pitäisiköhän itsekin aloittaa - no, minun nykyisellä leipomistahdillani taitaisi 1 paperiarkki riittää koko loppuelämän ajaksi;)
  Kivaa viikkoa - pullantuoksussa tai ilman!

  VastaaPoista
 3. Hyppäsin mukaan sun blogiin! Miten voit saada noin nättejä pullia aikaiseksi, jos teet niitä muutaman vuoden välein? Oh, ei onnistuisi täällä!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että ratkaisu on: beginners luck ;) Tervetuloa mukaan ja tulenkin heti vastavierailulle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!