Tolu testiryhmä: paistinpannulta päivää, lähteekö lika vai pinnoite?

Alkuhöpinät:
eräänä iltana alkoi ihan naurattaa, kun selasin omaa blogia. Täällä sitä ihan suvereenisti kerrotaan vuoronperään muotivaatteista, käsilaukuista ja siihen perään ihan pokkana astianpesuaineista! Mutta sitähän tämä äiti-ihmisen elämä on: tasapainottelua arjen haasteiden, äitiyden, naiseuden ja kaiken muun elämisen välillä, eipä taida tulla monellekaan yllätyksenä, hih ;)


Tällä kertaa tiskitestissä oli paistinpannu eiliseltä. Mies kokkasi makkara-munakas-mättöä "iltapalaksi" itselleen (minä tein yhden annoksen avokadopastaa ja gulaus Plan B:tä, toimi sekin ihan ok) ja yllättäen ruoka maistui paremmin, kuin tiskaaminen. Tuttua varmaan muissakin perheissä??? ;)

Tänään ajattelin ottaa selvää, miten kevyesti kiepauttamalla paistinpannu puhdistuu Tolulla. Tässä lähtökohta:Valitsin pesuun Tolu Ultra Powerin.
Tolu vaahtoaa herkästi, se myös tuntuu reagoivan viileämpään veteen, kuin kilpailijansa, mikä on herkkäihoisen näkökulmasta hyvä asia. Tilanne (motivaatio) vaati runsaasti vaahtoa...

Kumpi lähtee, lika vai pinnoite?

Pyöräytin muutaman kerran tiskiharjalla ja kuivasin paperilla - tässä valehtelematon lopputulos. Siinä missä kilpaileva pesuaine jättää meidän paistinpannuun liki poikkeuksetta rusehtavan rasvakerroksen, tämä lähti aivan puhtaaksi.Ah, minä olen niin tyytyväinen!


Nyt täytyy sanoa, että takana on poikkeuksellinen ruokaviikko: ei mitään pohjaanpalanutta ruokaa, mitä pitäisi hinkata irti! Täytyykin ihan miettiä takuuvarmoja polttosafkoja. Mannapuuro? Italianpata? Täytyy kokeilla ;)

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!