Tolun testiryhmä: viimeisiä viedään!

Vielä terkkuja Tolun testiryhmästä! Ensimmäisestä postauksesta samasta aiheesta voit lukea TÄÄLTÄ.

Viimeksi kun leivoimme pullaa, oli oivallinen hetki testailla kahden sitkeän lian irroittamista muovikiposta: taikina ja rasva. Meillä ainakin kilpaileva pesuaine toimii niin, että veden pitää olla todella lämmintä, että pesuaine alkaa ylipäätään toimimaan. Muovikippoja et harjaamalla saa puhtaaksi rasvasta vaan jokainen harjapesu vaatii vielä käsin hankaamista. Tämä on ajankohtaista monessakin perheessä, kun muovit ja melamiinit eivät kestä konepesua ja kukapa niiden extrabonusjynssäämisestä saisi iloa irti? Tunnetusti minun taikinat ovat sellaista tapettiliisteriä, että niillä saisi varmaan huonekalutkin liimattua seinään, joten taikinan irrotus ei käy niin kädenkäänteessä kuin voisi luulla ;)

LÄHTÖTILANNE oli tämä...


Kevyen pesun jälkeen kulho tuntui jo huuhdeltaessa erittäin puhtaalta.Talouspaperilla todensin, että putipuhdasta on.Lavuaarin kuuraamiseen erinomaiseksi aineeksi on osoittautunut


Näkemiin pinttymät.


Mikä näissä pesuaineissa sitten on niin ihmeellistä?

Se, että veden ei tarvitse olla kovinkaan kuumaa, että pesuaine alkaa toimimaan. (Herkkäihoinen kiittää!)
Se, että vaikka ne on tehokkaita, ne eivät joidenkin toisten pesuaineiden tavoin kuori ensimmäistä ihokerrosta käsistä, vaikka tiskaisi ilman käsineitä.
Se, ettei ne tunnu hankaavilta, vaikka tehoa löytyy - eivät siis voi vahingoittaa pintoja.
Se, ettei tarvitse kynsin rapsutella pinttymiä astioista - kynsilakat säästyy ;)
Se, että niitä löytyy sieltä lähikaupan hyllystä ihan samaa hintaan kuin kilpailijoidenkin tuotteet. Enpä olisi arvannut niiden olevan näin tehokkaita verrattuna esimerkiksi meidän käyttämään samantyyppiseen kilpailevaan tuotteeseen.

Mielestäni tässä aivan erityisen kiinnostavaa on se, että yksi suuri kilpailija on mainostanut tuotettaan samalla konseptilla jo vuosikaudet. Ajat muuttuu, niinpä mainonnankin luulisi ottavan uudenlaiset askeleet. Tolu teki aika kovan vedon lähestyessään suoraan käyttäjiä - mikä olisikaan sen parempi kuin puskaradio! Hyvä Tolu!

Tolun tuotteista voit lukea lisää TÄÄLTÄ.
ps. tosi ärsyttävää - olin valmistautunut kertomaan teille rehellisesti, että Tolu ei irrota kuitenkaan kaikkea rasvaa ja hankausvoimaa täytyy käyttää yhtä paljon kuin muissakin käsintiskiaineissa. Tai vähintäänkin, että iho ärsyyntyy tuosta pesuaineesta, mutta äsh. Ei mitään pahaa sanottavaa. Lika ja rasvat irtoaa, iho ei irtoa eikä migreeni laukea. Ihan huippu tuote!

Kommentit

 1. Yes on Tolu mahtava. Inhoan juuri kippoja ja kappoja leivonnan jälkeen, puhdistaminen ollut vihoviimeistä hommaa Näyttää todella hyvältä ja kylppärin saumojen puhdistukset kiinnostaa myös Pesin kylppärin kaakelit Tolulla ja tulipa tosi hyvä. :)

  Ja kiitos kun löysit blogini ja suuret kiitokset, että liityit lukijaksi. Kyllä lämmitti.

  Kivoja Tolutteluja sinne. <3

  Tiia

  VastaaPoista
 2. Toi on hyvä aine ja just parasta on se, kun ei tartte jynssätä kuppeja ja kippoja puhtaiksi. Ihanaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!!! Kiitos ja ihanaa päivää sinnekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?