Blossa 14

Ensimmäinen vuosikerta-Blossa valmistettiin vuonna 2003, jolloin sen "kausimaku" oli pomeranssi. Kesti kymmenen vuotta, että minä kuulin koko Blossasta ensimmäistä kertaa, eli vuonna 2013 havaitsin somessa punaisen, ketsuppipulloa muistuttavan putelin. Viime vuonna Blossa oli saanut vaikutteita Taalainmaalta, sehän selittää pullon ulkoasun. Minä keskityin lipittämään Blossan miedompaa versiota, kevytglögiomenaa - josta olen nyt kyllä hieman huolissani: eikö sitä tule kauppoihin tänä vuonna ollenkaan? Tai jotain sen kaltaista versiota? Koska vaaleaa glögiä maistettuani olen aikalailla varma, etten enää koske punaiseen glögiin, sorry ;) Onneksi olen nainen ja minulla on oikeus muuttaa mielipidettäni - aina tarvittaessa, hih!

Vuonna 2014 Blossa on saanut vaikutteita Ranskan Provencesta, glögissä kausimakuna on iiiihana laventeli! Se oli merkki. Minä ja Blossa kuulumme yhteen! Laventeli + violetti + valkoviinipohjainen juoma = waaaaants! En ehkä olisi vakuuttavin tuote-esittelijä, olen pikemminkin perinpohjainen fiilistelijä ;)


Kuva: Blossa


Oma Blossani on nyt tässä:

  


Korkkikin on viimeistelty! Ihanaa!Blossan korkkaan tänään,
kun tiedossa on minun oma vapaailtani -
pikkujouluilta!


Sitä ennen meillä on edessä mukava lauantai lasten kanssa:
leivotaan pipareita, saadaan kaveri kylään, tehdään hyvää ruokaa ja nautitaan vapaapäivästä!

Mukavaa lauantaita teille muillekin

Kommentit

 1. Olen oman Blossani ostanut, mutta en vielä ole maistanut. Hauska toi eka kuva!

  VastaaPoista
 2. Mä en oikein tykännyt. Tai siis ei tämä huonoakaan ole, mutta laventeli on aika yöks. Joten olen enemmän perinteisten glögien ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan sun pulloon lurahtanut liikaa laventelia? ;) No se on hyvä, että toiset tykkää tästä ja toiset pitää perinteisestä, niin kysyntä jakaantuu tasaisesti :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!