Ensimmäinen adventti - ensimmäiset paketit

Hyvää ensimmäistä adventtia!

Vielä viikko sitten oli aika ihanan lumiset tunnelmat, nyt lumi on vaihtunut vesisateiden kautta kuivaan pakkaseen. Sopii kyllä minulle erinomaisesti ;)Ensimmäisenä adventtina päätin kääriä ensimmäiset lahjat pakettiin.


Meidän perheellä on tapana nauttia joulusta hillitysti.

Me hankimme muutaman lahjan perheen kesken, muistamme ihan vaan lähimpiä ihmisiä ja minulta lähtee paketti kummipojalleni. Lisäksi muistamme näitä "uurastajia", jotka pitävät tenavistani hyvää huolta. Tänä vuonna siihen poppooseen kuuluu päiväkodin opettaja, sekä kaksi hoitajaa. Sen lisäksi yksi luokanope. Olen kuullut, että opettajat ja päiväkodin väki nauttivat eniten joululahjaksi saamistaan suklaakonvehtirasioista, serveteistä ja kynttilöistä, joten tänäkin vuonna lahjan hankkiminen "perinteitä kunnioittaen" sujui Prismassa varsin sukkelasti.


Eahhah hah hah hah, en voi lakata nauramasta! Olen saanut niin paljon opettajatuttaviltani "palautetta" siitä suklaan ja kynttilöiden määrästä, että niistä voi "nauttia" vielä juhannuksenakin - mikäli päiväys antaa myöten, joten voitte hengittää: ei ole tiedossa suklaarasiaa, servettejä eikä kynttilöitä. Vaikka toisaalta, voiko kynttilöitä olla koskaan liikaa? ;)

Jotain pientä "kulutustavaraa" on nyt pistetty pakettiin eli Joulun 2014 ensimmäiset yllärit on kääreissä, huh! Black Fridaynä piipahdin eräässä massiivisessa lelujätissä tekemässä "säästöjä". Muutama kymppi putosi loppusummasta pois ja puolet lasten lahjoista on hankittu, huh huh sillekin!

Tästä se jouluintoilu sitten alkaa. Seuraavaksi ohjelmassa on niinkin jännittävää puuhaa kuin imurointi, jonka jälkeen meille aletaan rakentamaan joulukuusta! Taisin kyllä jo vannoa, ettei meille tule tänä(kään) vuonna kuusta kuin vasta viikkoa ennen joulua, koska en kestä sitä joulukuusenkoristeiden uudelleensijoittelua mitä naperot tekevät monta kertaa päivässä, mutta kyllä taivuin siihen ajatukseen, että joulu on kerran vuodessa vaan ja koko joulunaika menee niin nopeasti ohi, halutaan siis nauttia joulukuusesta pidempään kuin viikko. Salaisena haavena tänäkin vuonna on kuitenkin se, että saataisiin edes metrinen aito kuusenpätkä olohuoneeseen tuomaan tuoksua. Joulukuusen tuoksu on talvella sitä mitä vastaleikatun nurmikon tuoksu on kesällä. Ainoa, että niitä ruohotupsuja ei tuoda sisälle. Ne kantautuu ketaroiden pohjissa sisälle ihan pyytämättäkin ;)


pssssst. Joko olette vääntäneet itsenne Jouluradion taajuuksille?

Kommentit

 1. Itse olen alleginen kuuselle, joten meillä ei nähdä kotona minkäänlaista joulukuusta. Mä hankin lahjoja pitkin vuotta, helpottaa kummasti :D Ihanaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihailen ihmisiä, jotka pystyvät hankkimaan lahjoja ympäri vuoden. Minä en ole yksi niistä. Ainakaan vielä :D Aina on toivoa, aina voi kehittyä - jopa minä!

   Poista
 2. Meilläkin suositaan opelahjoissa kulutustavaroita. Ei niitä sesonginmukaisia, mutta käyttöön menevää kuitenkin. Tai sitten vaihtoehtoisesti jotain itsetehtyä, kangaskassi/heijastin/avainnauha- tyylistä.

  Mun tavoite on olla joululahjojen osalta voiton puolella ennen kuin veronpalautukset rapsahtaa tilille. Pois ostoruuhkan alta siis. Aika hyvällä mallilla on tämän vuoden osalta, muutama täsmäisku ja se olis siinä. Sitten vaan nautitaan ja odotellaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania paketteja. Isä on pakannut siitä kun muistan juuri tuohon paperiin kaikki lahjat, välillä voi olla kultaista välillä vihreää. Jännää kyllä isä ei käytä koskaan teippiä, narua vain ja homma pysyy kasassa. En ymmärrä, mutta se on kai sitä jouluntaikaa. <3


  Kauniita unia. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä hankitaan kaikki mahdollinen kerralla, yhdellä istumalla verkosta tilaamalla. Helpottaa joulukuun stressiä suuresti.
  Ihanaa joulukuuta <3

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi ope pyytää ja toivoo, ei kiitos suklaata!
  Viime vuonna kannoin viimeiset elokuussa kollegoille :)

  VastaaPoista
 6. Kynttilöitä EI voi koskaan olla liikaa.

  MÄ ostin Deermosililtä jalanhoitopaikkaukset opeille. Nekin ovat kuulemmma suosittuja ;)

  Valoa ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kaikki hoitaminen! Ihan parasta! <3 Vaikka onhan se suklaakin sisäistä hoitamista, hih ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!