(Ihan paras) viikonloppu (evö) Lahdessa

Eräs minulle hyvin Rakas ihminen oli jäämässä eläkkeelle. Mehän ei voitu tuollaisen ihanan tapauksen mennä ihan "sivusuun".

Viikkokausia hioimme suunnitelmia. Jouduttiin puhumaan ihan puppua tälle sankarillemme (...omatunto soimaten, krääh). Lapsia piti varjella takuuvarmalta flunssalta: vuorasin lapset huolellisesti vaatteisiin koulua ja tarhaa varten. Ei saanut kutsia ketään nuhaisia kavereita viikkoon meille. Yökylät eivät sopineet viikonlopuksi vaikka ohjelmassa oli vain "joulukadun avajaiset sunnuntaina" ;) Lauantaiaamuna alkoi tapahtumaan oikein rytinällä. Kerroin lapsille, että nyt ei mennäkään ruokakauppaan eikä lumihankeen peuhaamaan. Vaan nyt suunnataan juna-asemalle! Ja Lahteen. Pikku pöhinä pitkin asuntoa, kun kaikki tavarat piti pakata alle parissa tunnissa.
Osa 1/3 suoritettu onnistuneesti: lapset eivät aavistaneet mitään!

Jo juna itsessään oli lapsille seikkailu, hotelliin majoittumisesta puhumattakaan! Valitsimme majoituspaikaksi Cumuluksen, mikä oli aivan Trion kupeessa. Ja minä olin kuin kotonani vanhoilla hoodzeillani ;)Syötiin, shoppailtiin, loikoiltiin, hiottiin lopullista suunnitelmaa. Aika meni kuin siivillä. S soitti vielä illalla minulle, joka juoksi täyttä laukkaa hotellin ravintolaan "feikkaamaan", että täällä ollaan illallisella lasten kanssa ravintolassa, joo, ei tässä mitään ihmeitä kuulu Helsinkiin. Kamalaa, kun S selitti puhelimessa millainen sää on Lahdessa, vähän lunta ja -2, enkä voinut kuin naurua pidätellen sanoa, että "niin täälläkin" ;) Lapsille varmaan jäi kohokohtana mieleen se, kun illalla vielä yhdeksältä sai loikoilla sängyssä päivävaatteet päällä ja syödä karkkia! Itsellä kohokohta oli vielä edessä...
Osa 2/3 suoritettu onnistuneesti: kukat ja tilpehöörit check, S ei arvaa vieläkään mitään, koko konkkaronkalla sekä "etäkätyri"-K:lla kaikki hyvin.

S jäi eläkkeelle suoraan yövuorosta, joten sunnuntaina me nousimme vähän sen jälkeen, kun viimeiset hotellivieraat olivat hoippuneet huoneisiinsa pikkujouluista. Me kerättiin mukaan ruusut, pillit, skumppa sekä -lasit ja eikun menoksi! Mentiin yllättämään S:n työpaikalle ja siellä me väijyttiin auton takana piilossa ja odoteltiin, että kello tulee 7 ja viimeinen (t)yövuoro loppuu. Ja niin me sitten pompsahdettiin esiin, kun sankari tuli! Halittiin, onniteltiin, kukitettiin ja poksautettiin skumppa! Kello seitsemältä aamulla! Yllärimme onnistui täydellisesti!

Se oli yksi ihmisen elämän parhaista hetkistä

Sen jälkeen jatkoimme vielä hotellille aamiaisbuffaan ja syötiin navat pulleiksi S:n ollessa pää pyörällä A) yövuorosta ja B) ylläristämme :)

Osa 3/3 suoritettu onnistuneesti: S:n yllättäminen onnistui täydellisesti! Hyvä me toiminnallinen nelikko! Hyvä "etäkätyrimme"-K!Iltapäivä hengailtiin vielä Lahdessa, kunnes oli pakko palata uudeksi työviikoksi kotiin. Kiitos Lahti, kiitos Cumulus, kiitos salaseurueeni, anteeksi S että jouduttiin vähän puijaamaan sinua, anteeksi ystävät kun en voinut kertoa tästä supersalaisesta suunnitelmasta etukäteen ja kiitos S:lle niistä onnellisista hymyistä! Ihan paras päivä, evö!

**

Se tunne, kun teet toisen ihmisen sanoinkuvailemattoman onnelliseksi.

**

Hyviä, aurinkoisia ja antoisia eläkepäiviä S
Oot rakas!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!