Joululahjavinkki: Ostohyvitys.fi

Joulu tulee ja kaikki lahjat on hankittu! Ai ei vai? Siinä tapauksessa jatka lukemista... ;)

Sain muutama päivä sitten ihanaa postia Ostohyvitys.fi:stä ja he kysyivät, haluaisinko tehdä yhteistyötä heidän kanssa. Tätä vastausta ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, vaan vastasin heti KYLLÄ!

Eli nyt on tiedossa helpotusta joululahjapulmiin: Ostohyvitys.fi:ssä on huikea määrä erilaisia verkkokauppoja, joista ehtii vielä hyvin tilaamaan niin kovia, kuin pehmeitäkin paketteja jouluksi!

Ostohyvitys.fi-palvelusta saat siis rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista. Jokaisen verkkokaupan omalla sivulla on kerrottu bonusprosentti, mitä sivustolla noudatetaan. Esim. Boozt-sivulla bonusprosentti on 8% ja täten 100€ ostoksesta saat 8€ takaisin rahaa. Joulun alla paitsi pukki, myös Ostohyvitys.fi on anteliaalla tuulella, joten kannattaa lukea tämän postauksen loppuun asti ;)

Miten Ostohyvitys.fi toimii?

1) Mene osoitteeseen Ostohyvitys.fi. Sulje kaikki muut selainistunnot / välilehdet selaimestasi varmistaaksesi bonusten kirjautumisen oikeasta kaupasta juuri sinun tilillesi.

Liittyminen on ilmaista. Liittyminen ei myöskään velvoita sinua mihinkään. Tämän postauksen lopussa on sinulle tarjous!2) Kirjaudu sisään  (shoppailun maailmaan ;))3) Selaa (huikeista valikoimista) haluamasi verkkokauppa, missä haluat tehdä ostoksia, esim. Zalando. Siirry verkkokauppaan painamalla vihreää painiketta, missä lukee Siirry kauppiaan sivulle.


4) Tee ostoksesi aivan normaalisti esim. siellä Zalandon sivulla. Älä poikkea ostostelujen lomassa muille sivustoille, niin varmistat bonusten kirjautumisen juuri tästä verkkokaupasta omalle tilillesi!5) Tilauksesta saat ihan normaalisti tilausvahvistuksen. Omat ostokset tulee sitten näkyville Omat ostokset-välilehdelle Ostohyvitys.fi:ssä. Lisäksi saat sähköpostilla vahvistuksen bonuksista.


Helppo, eikö totta?
Rekisteröitymällä Ostohyvitys.fi-sivuston käyttäjäksi minun sivustoni kautta TÄSTÄ saat 10 euron S-ryhmän lahjakortin (tutustu Kampanjaehtoihin) kiitokseksi kokeilusta! Kortteja on rajoitettu määrä, kannattaa toimia siis heti! 

Naisten joululahjoista saat korotettua bonusta kampanjassa mukana olevista kaupoista 21.12.2014 asti! Mukana on liikkeet Boozt, Bubbleroom, Fashionstore, Nelly, Zalando, Ellos ja Yves Rocher. Jouluiset bonusprosentit ovat:... no voiko se nyt olla totta ja oikeasti noin helppoa? No sitähän sinä mietit, eikö? Ostohyvitys.fi-sivulta löytyy selkeästi mm. Käyttöehdot, Rekisteriseloste ja Yhteystiedot, missä on kerrottu yrityksen y-tunnus sekä yhteystiedot, mistä selviää, että Ostohyvitys.fi käy ja kukkuu täällä Suomessa.

Itse hyödynsin Yves Rocherin ihanat joulutarjoukset ja tilasin Ostohyvitys.fi:n kautta sieltä jotain itselle ja jotain pientä lahjaksi. Enempää en tietysti vielä tässä vaiheessa voi paljastaa, kun lahjan saajat ovat lukijoitani ;)

Suosittelen kokeilemaan!

**

Iloisia joulushoppailuhetkiä teille toivon

**

*Yhteistyö: Ostohyvitys.fi


Kommentit

 1. Tosi hyvä konsepti tuo Ostohyvitys ja olen jopa kirjautunut, mutta en koskaan muista käyttää. Iloista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vahva sama! Eihän tämä ole mikään neva-hööd-juttu ollenkaa, mutta ei vaan ole tullut koskaan kokeilleeksi! Nyt tiedän itse kokemuksesta, että ON helppoa. Ja ihanaa, kun esim. suosikkini Asos on tuolla mukana :) Seuraava tilaus meneekin sinne :) Ihanaa päivää ja paljon halauksia <3

   Poista
 2. Olen joskus kokeillut, mutta en oikein meinaa muistaa sitä käyttää. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä tämän kanssa ensi vuoden puolella, nyt ne lahjat on jo tilattu ja haettukin postista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?