Joulupuu on rakennettu

Meidän Joulupuu 2014 näyttää sitten tältä:


Hyvää työtä naperot!


En edes muista monettako vuotta peräkkäin meillä on nämä kimaltelevat ja kaikkea muuta kuin "perinteiset" joulukoristeet. Paitsi, että minusta alkaa tuntua hiljalleen siltä, että näistä on tulossa ne perinteiset joulukoristeet. Yhtään joulukoristetta ei olla ostettu kuuseen pitkiin aikoihin ja mikä ihaninta, ollaan itse saatu lahjaksi muutamia koristeita, jotka ovat päässeet kuuseen muistuttamaan niistä tärkeimmistä.


Toki tämä ei ole se lopullinen vedos. Pienet taiteilijat ovat vieläkin miettineet onko joulupuun fengshuit kohdallaan ja koristeet vaihtelevat vielä paikkaansa. Mutta eiköhän se hiljalleen ala olemaan valmis. Ainakin seuraavaan muutokseen saakka ;)

Rennommalla otteella tämä joulu

Kommentit

 1. Eiköhän se pikkuhiljaa perinteiseksi muodostu;)
  Itse huomasin, että sellaisia koristeita, joista kuvittelin, että ovat tarkoitettu vain siihen aikaan, kun lapset olivat pieniä ja että ne voi heittää pois aikanaan, on tulleet ne kaikkein rakkaimmat koristeet - ei väliä, sopivatko sisustukseen tai ovatko muuten arvokkaita - niissä kulkevat mukana muistot menneistä jouluista♥

  VastaaPoista
 2. Suloinen joulukuusi teillä! :) Nuo valkoiset kuuset ovat kauniita, harmi kyllä parempi puoliskoni halusi silloin joskus, että ostamme perinteisen vihreän tekokuusen ;P No, onneksi on edes pöytämallinen valkoinen pikkukuusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä toimii myös, meillä oli pitkään sellainen, sittemmin vaihtui valkoiseen. Josko nyt kuitenkin saataisiin vähän aitoa kuusta täksi jouluksi. Ja vihreääkin ;)

   Poista
 3. Meidän tytöt haluaa pinkin joulukuusen, kenties, kenties, heidän omiin huoneisiin. Kyllä muutoin tuon valkoisen mieluiten ottaisin. On kaunis ja valoista. <3

  Tunnelmallista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
 4. Hienoa, jollakin muullakin on jo kuusi pydessä :)

  VastaaPoista
 5. Mites sukkelaan te kyllästytte joulukuusiinne ja -koristeisiinne? Jouluaattonako jo vai vasta tapanina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta uuden vuoden jälkeen :D Siksi meillä onkin tekokuusi, että se kestää monta viikkoa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!