Mutta suurin niistä on rakkaus.


Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

Jos nyt jotain yleismaailmallisempaa toivoisin täksi jouluksi, niin rakastakaa toisianne. Rakkauden voima on uskomattoman vahva ja kaunis. Rakkaus tekee ihmisistä parempia. Siitä, joka rakastaa ja siitä joka tulee rakastetuksi. Ja vaikka välillä tuntuisi, että ei ole ketään, joka minua rakastaa, kannattaa muistaa, että aina on joku Ja hei, muistakaa pitää niistä lähimmäisistä huolta, joulunakin.

Joulun aikaan (etenkin) minut valtaa lämmin läikähdys. On koskettavaa saada postilaatikkoon joulutervehdyksiä ja on todella mukavaa kun töissäkn asiakkaat siellä byrokraatian takana lämpiävät ja huikkaavat töiden lomasa hyvät joulut. Tuntuu etuoikeutetulta saada olla "joulupukki", joka käärii lasten toiveet lahjapaperiin ja tekee niistä pienistä unelmista totta. Ei siihen vaadita paljon rahaa, ei siihen vaadita hulppeita puitteita. Siihen  tarvitaan vain hyvää tahtoa, kykyä iloita pienistä jutuista ja niin, sitä rakkautta 

Jouluna haluan jakaa rakkautta myös niille, jotka eivät ole lähelläni. Koska en voi ruuhkavuosiarjessani lohkaista aikaa auttaakseni esim. vapaaehtoistyössä, minä kannustan ihmisiä antamaan jouluna edes vähän rahaa hyväntekeväisyyteen niille, joilla ei ole mitään. Vaihtoehtoja auttaa on monia, minulle henkilökohtaisesti sydäntä lähinnä ovat kodittomat eläimet (Lastensairaalaan on jo lahjoitettu, jos joku kävi siellä haukkomaan henkeään :)) ja niinpä joka vuosi, ennen joulua, annan pienistä tuloistani vähän hyväntekeväisyyteen. Yleensä kohteeni on Helsingissä, tänä vuonna roposet kilahtivat Lahdessa sijaitsevaan keräyslippaaseen. Raha ei korvaa kodittomilla eläimilläkään hellää silitystä, turvallista syliä, lämmintä kotia eikä maistuvaa ruokaa, mutta olen tehnyt sen mitä voin - roposilla voidaan varmasti rahoittaa sitä ruokaa, kissanhiekkaa tai eläinlääkärikuluja. Kiitos vaan niille ahkerille ihmisille, jotka niitä kodittomia eläimiä hoitavat ja paijaavat! Teette äärimmäisen hyvää työtä!

**

"Näihin kuviin, näihin tunnelmiin" - ihanaista viikkoa toivottelen teille!

Kommentit

 1. Hieno kirjoitus ja muistutus! Olen samaa mieltä, että koska (ruuhkavuosien syövereissä) aikaa ei ole liiemmälti, sitä voi auttaa toisellakin tapaa. Mulla tapana osallistua aina Joulupuu keräykseen, siitä pidän kiinni.

  Valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Joulupuu on hyvä! Ihan mahtavaa, että ihmiset avaa pikkuruiset kukkaronsa ja suuret sydämensä <3 Good things happens to good people - sä olet Elisa niin sielä plussan puolella kuule <3

   Poista
 2. Ihanaa on jakaa joulumieltä sinne, missä asiat eivät olen niin hyvin kuin itsellä. Tuntee todella mielensä hyväksi ja antamisen iloa.

  VastaaPoista
 3. Hieno ja kaunis muistutus! Hyvää viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!