Herkkää, romanttista, ihanaa! Nappeja, kukkia, pilkkuja, pinkkiä!

Muistatteko, kun viime kuussa kirjoittelin teille löytämistäni ihanista joulukorteista? Voit lukea jutun TÄÄLTÄ. Korttien takana on upea valokuvaaja Anna-Mari West.

Ette arvaakaan, mitä ihanuuksia minulle tipahti eräänä päivänä postiluukusta! No näitä uutuuksia, joita tulee kauppoihin nyt tammikuussa!


Ihanaihanaihana muistikirjanen!
Muistikirja on romanttisempi kuin se tosiasia, että minun muistini on sur-ke-a! Ruuhkavuosilla voi olla jotakin tekemistä tämän asian kanssa ja siksi olenkin etsiskellyt itselleni sopivaa kalenterin "jatketta", jonne voin vapaammin laittaa merkintöjä ylös ja tämä muistikirja on paitsi syötävän suloinen, se toimii täydellisesti merkintöjen vastaanottopisteenä!Metka muistilappulehtiö magneetilla!
Keittiön jääkaapin ovessa on muistilappujen pyhä paikka. Siihen voi kätevästi heti merkitä, kun jääkaapin inkivääritilanne on kääntynyt huolestuttavaksi. Muista ostaa! Koska usein se nyt vaan on naisen elämässä niin, että kun lähdet liikkumaan jääkaapilta kolmen metrin päähän kirjoittamaan pöydällä lojuvaan muistilappuun, että muista inkivääri, siinä matkanvarrella huomaa käsipyyhkeen repsottavan uunin luukun kahvassa ja se tulee korjattua suoraan ja samalla katse osuu avokadokasviin joka huokailee murheellisena päivän vesihörpyn perään ja ei sitä voi ohittaa juottamatta, kun unohtuu kuitenkin, samassa alkaa astianpesukone piipata kertoen olevansa valmis ja tulee mieleen, että jos laittaiskin kahvit tippumaan sillä aikaa, kun tyhjentelee astianpesukoneen ja... Huomaat pointin? Onko teistä kellään samaa "vikaa"? ;)Ei muistilappuihin tarvitse aina kirjoittaa ruoka-aineita. Se voi olla päivän slogan, tuleva näpertelyidea, muista ostaa MAALIA tai jotakin muuta. Mitä minä kirjoitin? Näet tämän postauksen lopusta!Jääkaappimagneetti
...mikä jaksaa naurattaa. Teksti on hyvä ja rönsyilevä huumorintajuni jaksaa hihittää ihan joka kerta, kun sen näen. Hyvänmielen tuotteita vai mitä?Kyllä se näin on, että käyntikortti kertoo ihmisestä paljon.
Kuten huomaat. IhanaNo mutta niinhän sitä laulussakin sanotaan, että "rakkaus on vastaus kaikkeen" ]


Tiedätkö mitä?
Näitä ihanuuksia löytyy ihan Prismoista, Suomalaisista kirjakaupoista, Posteista.
Joulun alla itsekin olin tyystin unohtanut ostaa erään hyvin tärkeän lahjapussin ja Prismassa suhatessani silmiini osui, yllättäen, Westin ihana lahjapussukka ja se lähti matkaan siltä istumalta. Ne pienet ilot, you know?

Mutta jos tuntuu, ettei näitä oikein ole ollut missään omien käsien ulottuvilla, niitä voi tilata Anna-Mari Westin putiikista, TÄÄLTÄ 
Kortteja, muistikirjoja, magneetteja, kaikkea ihanaa. Itselle, ystävälle lähetettäväksi (vink vink, ystävänpäiväkortit lähetetään kuukauden kuluttua!), seinälle kehystettäväksi - taivas olkoon rajana kun luovuudesta on kyse!

Ja hmm, kannattaa olla kuulolla, saattaa olla että saat näitä ihania uutuuksia käsiisi toistakin kautta... ;)


Kaikki tuotteet (lue: ihanuudet): Anna-Mari WestIhanaa lauantaita

*Yhteistyö: Anna-Mari West Photography

Kommentit

 1. Onpa ihania! Olen nähnyt noita myös meidän Prismassa (:
  -tea-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Voit myös shopata Westin verkkokaupassa, vink vink ;)

   Poista
 2. Oi miten ihania juttuja! Mulla on keittiön seinällä pari tuollaista korttia, mm. tuo kalorikortti :D

  VastaaPoista
 3. Ihania! Kalenteria pyörittelin kädessäni kaupassa. Luovuus -kortti on pakko saada! Inspiroiva!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!