My Junarose favorites in (almost) B&W

Nyt kun on päästy inspiraatiokuvien makuun, kävin poimimassa muutaman suosikin ihanaiselta Junaroselta. En edelleenkään suosi kertakäyttömuotia, eli jotain paitaa tai hametta voisi pitää vain yhden sesongin vaan haluan vaatekaappiini sellaisia vaatteita, joita voin käyttää yli trendienkin. Kertsimuoti on kuulkaa niin out!!! Ja niin on yltiöpäinen himoshoppailukin. Meillä on varmaan sama ongelma kuin tuhansissa suomalaiskodeissa - kun ei ole itse rakentanut residenssiään, on vaatesäilytystilat olemattomat. Siksi siis hankinkin uusia vaatteita maltillisesti mutta toisaalta en pidä itseäni kurimuksessa, että mitään uutta ei voisi ikinäkoskaan ostaa. Tämä on niin iso break through, että Suomen markkinoilla on tarjolla kauniita ps-vaatteita, että onhan niistä otettava kaikki ilo irti! Junarose tuli puolitoista vuotta sitten sydämeeni jäädäkseen. Miksi? Siksi, koska vaatteet ovat minusta todella herkullisia, materiaalit ovat laadukkaita, malliltaan Junarosen vaatteet on tehty muodokkaille naisille joten ne istuvat todella hyvin ja sanotaan nyt se epätrendikkäinkin peruste: hinta. Kaikki ihana ei aina tyhjennä tiliäsi ääriään myöten ;) Ensimmäinen Junarose-kirjoitukseni löytyy muuten TÄÄLTÄ.

Kävin poimimassa Junaroselta muutaman inspiraatiokuvan, mitkä kuvastaa sitä mihin suuntaan haluaisin tänä kevänä laajentaa vaatekaappiani...


Musta + valoinen + peplum, toimii!
Simple is a choice.Mahdollisesti tulen kesällä hengailemaan fudiskentän reunalla,
miksei siis samalla voisi näyttää tyylikkäästi sporttiselta?Ja tietysti säästin eye candyn viimeiseksi!
Tämän tyylin haluan joskus omistaa!
Ihanat korkkarit, sukkiksia opettelen pitämään (aaargh ja rits), etuhiuksettomuus (projekti on hyvällä tolalla) ja tuo mekko! PERFECT! Edelleen vierastan muita värejä kuin mustaa, mutta harjoittelen. Juuri tilasin Junaroselta teepparin, mikä ei ole musta. Iik ;)

Kivaa uutta viikkoa,


All pictures by Junarose.Kommentit

 1. Junarosella on kyllä todella ihania vaatteita ja kevätmallistoa odotankin innolla. Ihania merihenkisiä juttuja ja kukkia. <3 Ihanaa alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
 2. Voi tuo mekko olisikin kaunis! (Mitenniin se kiinnitti heti huomion?:)) :)

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa mieltä kanssasi viimeisestä lauseesta. Kauneus ei todellakaan ole koosta kiinni! Olen ihmetellyt joitakin kauppaketjuja, miksi ajattelevat XL-naisten ja sitä suurempien haluavan pukeutua säkkiin? Miksi ei vaan voida hankkia valikoimaan kauniita, jopa seksikkäitäkin isoja vaatteita!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ajatuksia, ihan samoja juttuja miettineenä... Mukavaa päivää <3

   Poista
 4. No on ne vaan niin nätejä. Tuo mekko on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania asukokonaisuuksia :) Kaikki olisi sellaisia mistä tykkäisin minäkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!