#UMK15 - suosikkini

Enää muutama viikko ensimmäiseen UMK15 karsintaan! Kun UMK15 ehdokkaat julkaistiin, en voinut kuin todeta, että kylläpä Suomen ehdokkaiden taso on tänä vuonna suorastaan kova!

Meillä perinteisesti vietetään Euroviisuiltaa kotosalla ja nautiskellaan eri maiden esityksistä, arvostellaan, herkutellaan ja fiilistellään. Ihan parhautta kuitenkin on, kun kisasta tulee liki poikkeuksetta löydettyä mielenkiintoisia artisteja joita lisätä omaan soittolistaan. Jo ihan kotimaamme karsinnoista löytyy aina jotakin mielenkiintoista.

Oma suosikki löytyi heti... Love at first sight

Hans On The Bass, LoveshineAivan ihana feel good-meininki. Harkittu kokonaisuus, erilainen, ihana.

**

Kaikki UMK15-ehdokkaat löydät TÄÄLTÄ
Ja TÄÄLTÄ löydät aikataulut, milloin karsinnat pidetään.


Kommentit

 1. Pojan ollessa pieni, tuli seurattua Euroviisuja hyvinkin tarkkaan, hän kun oli varsinainen fani :) nykyisin jäävät vähemmälle huomiolle. Loppukilpailun olen kyllä seurannut ja jännännyt Suomen pistesaalista ;)

  VastaaPoista
 2. Ennen tuijotin aina, mutta nyt on jotenkin jäänyt ja kisat muuttaneet muutoaan. Tälläinen mummeli ei pysy enää tahdissa mukana. Ja niinhän euroviisut tulevat niin yli nukkuma-ajankin, niin vallan rytmithän siinä katsellessa menisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, haha, a good one Tiia ;) Sä mitään mummoa ole vielä nähnykkää ;) Eihän tota tiedä jos vaikka repäset joku viisukerta ja katsot. Never say never vai miten se menikään? ;)

   Poista
 3. Ihana tuo kappale....ei olekaan tullut euroviisuja moneen vuoteen seurattua, usein tulokset tullut kuultua sitten radiosta tai netistä lukenut :) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistutuksesta ja linkeistä. Täällä toinen Viisufani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh hello! Ihana kuulla, että meitä muitakin on! Yes! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!