Vielä vähän Junarosesta

Olen todella yllättynyt, miten paljon täällä minun blogissani käy vierailijoita, kävijälaskuri paukuttaa 70 000 paremmalla puolella. Siis how great is that?! Kiitos!

Mietin, että blogi on kyllä niin mainio kanava kertoa hyvistä jutuista, joten uusien vierailijoiden innoittaman kerron vielä Junarosesta vähän tarkemmin!

Itse tutustuin Junaroseen v.2013 ja ensimmäisen kerran kävin vierailemassa Junarosella ihanan H:n kutsumana syksyllä 2014. Jutut voit lukea TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Vuonna 2014 minusta tuli ensimmäisten Junarose-vaatteiden onnellinen omistaja.

Junarose tekee siis kauniita vaatteita pluskokoisille kaunottarille, koossa 42-54. Vaatteet on nimenomaan suunniteltu kurvikkaammille naisille ja helmojen pituudet, peplum-leikkaukset ja muut yksityiskohdat on mietitty tarkkaan - että ne istuu, eikä niin että ne jää kinnaamaan juuri niiden epämukavien kohtien päälle. Niin joo, ja sanastoa uusille: ps = plussize = me vähän pehmeämmät tytöt ;)


Junarosen sivuilla voit tietysti käydä ostoksilla, mutta se on oiva paikka myös käydä hakemassa inspiraatiota ja ihailla ihan oikeiden ihmisten tyyliä.Junarosen Look Book löytyy etusivulta... Shop, New In, Inspiration...sitten LOOK BOOK! Matka sinne voi tosin kestää, kun on pakko vähän katsoa muitakin tarjolla olevia Junarose-linkkejä siinä matkalla... ;)


LookBookissa on esillä kevättä, NYT!!!Syy miksi minä olen viime päivinä käynyt vierailemassa Junarosen sivuilla on tässä: FARKUT. Ostin vuosi sitten? elämäni öh...en kovinkaan monennet farkut. En pidä niistä, koska ne, kuten monet muutkaan farkut eivät vaan istu kunnolla. Aina lököttää väärästä paikasta tai sitten farkun yläreuna tulee istuessa kainaloihin. Eli niitä vuosi sitten ostamiani en ole enää voinut pitää, koska istuessa (istumatyö) ne ovat leuan alapuolella. Huoh. Siispä olen päätynyt ostamaan Junarosen farkut. Viime syksynä Junarosella käydessäni noista olikin puhetta, mutta nyt asia on todella tullut ajankohtaiseksi. Omista kokemuksista saa kertoa vapaasti kommentti-kenttään ;)Junarosella on myös tarjolla Style Insiders. Aitoja, oikeita ihmisiä tarjoilemassa ihania idiksiä!Mukana on myös Suomea edustamassa ihana Joanna
Joannan blogia voit lukea TÄÄLTÄ.


Käy ihmeessä tutustumassa myös muihin Style Insidereihin. Heidän tyylitaju on vailla vertaa!


Kunkin insiderin sivuilta pääset tutustumaan heidän tyyliin, ja tietysti shop the look. (Joo, neule alessa 13,45€! Aika mahtavaa!)


Joten nyt ei muuta kuin Junaroselle, sinne pääset tästäBe unique. Be you!


Kommentit

 1. Farkut on usein ongelmalliset, jos ei ole langanlaiha. Mä etsin kanssa täydellisiä farkkuja pitkään. Sitten löysin yhden farkkumallin, johon olen ollut tyytyväinen. Pitäisi tutustua myös Junarosen farkkumallistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että toivosta ei kannata luopua että täydellisiä siis voi tosiaan löytyä :)

   Poista
 2. Mä käytän Onlyn farkkuja, niissä kohtaa hinta/laatu- ja istuvuus :) Kiitos uudesta vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Xl-elämää Satu on suitsuttanut Junarosen farkkuja ja ne on seruraavana ostolistalla. <3

  Ja jee mahtavia lukuja paukkuu, on se mahtavaa. <3 Bloggaaminen on kyllä valtava voimavara. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että täytyy kysyä Satulta niistä hänen Junaroseista vielä vähän lisää. Birdit kyllä kiinnostaisi mutta mutta...täytyy vielä kysyä :D Ikuinen hohhailija ;)

   Poista
 4. Junarosen farkut on ihan mahtavat. En vaihda enää pois, ihan ykköset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen ymmärtänyt ;-) Yritän ehtiä laittaa sulle meiliä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!