100% suklaata

Rakastan suklaata.Ei se silti tarkoita sitä, että sitä tulisi mutusteltua joka päivä. Mitä harvemmin sitä syö, sitä paremmalta se maistuu.

Kävin jokin aika sitten Itiksen Caffissa hakemassa syntymäpäivälahjan yhdelle rakkaalle. Samalla otin mukaani pikkuruisen levyn 100% suklaata, koska en ollut koskaan aikaisemmin päässyt sellaista maistamaan.Criollo on harvinaisin ja kallein kaakaopapulajike koko maailmassa. Ja tätä maistettuani, ymmärrän. Tämä 100% suklaa oli luomua eikä mitään sokeroitua höttöä, vaan täyttä ja tuhtia tavaraa. Todella maukasta, eikä lainkaan kitkerää. Suorastaan hedelmäinen ihanuus!

Herra François Pralusin tarinaan voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.Suosittelen


Kommentit

 1. Nam :) suklaan suurkuluttaja pisti nimen muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä <3 Jos vaan törmää näihin jossain, kannattaa maistaa. Valikoimissa oli myös mm. 75% Madagascarin suklaa, käsittääkseni mr. Praluksella on tilukset nimenomaan siellä - sitä ostin lahjaksi, en vielä päässyt itse (vielä) maistelemaan. Onhan nämä ihan muuta kuin "perus"-Fasut tai Marabout mutta kannattaa kokeilla. Korkea hinta tietysti asettaa rajoja mutta onhan se niinkin: hyvää suklaata yksi pala "kerrallaan" riittää :)

   Poista
 2. Minä sain tuota (ja paria muutakin Caffin valikoimiin kuuluvaa tummasuklaata) joululahjaksi ja kaikki olivat erinomaisen hyviä. Eivät kitkeriä eivätkä liian rasvaisiakaan. Yummie! :)

  VastaaPoista
 3. Suklaanhimo lähtee tuolla varmaan jo niin pienellä määrällä, ettei noin huippusuklaata voi edes karkeiksi laskea. (Miten niin etsin porsaanreikiä karkkilakkooni ...)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!