100% suklaata
Rakastan suklaata.
Ei se silti tarkoita sitä, että sitä tulisi mutusteltua joka päivä. Mitä harvemmin sitä syö, sitä paremmalta se maistuu.
Kävin jokin aika sitten Itiksen Caffissa hakemassa syntymäpäivälahjan yhdelle rakkaalle. Samalla otin mukaani pikkuruisen levyn 100% suklaata, koska en ollut koskaan aikaisemmin päässyt sellaista maistamaan.
Criollo on harvinaisin ja kallein kaakaopapulajike koko maailmassa. Ja tätä maistettuani, ymmärrän. Tämä 100% suklaa oli luomua eikä mitään sokeroitua höttöä, vaan täyttä ja tuhtia tavaraa. Todella maukasta, eikä lainkaan kitkerää. Suorastaan hedelmäinen ihanuus!
Herra François Pralusin tarinaan voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.
Ei se silti tarkoita sitä, että sitä tulisi mutusteltua joka päivä. Mitä harvemmin sitä syö, sitä paremmalta se maistuu.
Kävin jokin aika sitten Itiksen Caffissa hakemassa syntymäpäivälahjan yhdelle rakkaalle. Samalla otin mukaani pikkuruisen levyn 100% suklaata, koska en ollut koskaan aikaisemmin päässyt sellaista maistamaan.
Criollo on harvinaisin ja kallein kaakaopapulajike koko maailmassa. Ja tätä maistettuani, ymmärrän. Tämä 100% suklaa oli luomua eikä mitään sokeroitua höttöä, vaan täyttä ja tuhtia tavaraa. Todella maukasta, eikä lainkaan kitkerää. Suorastaan hedelmäinen ihanuus!
Herra François Pralusin tarinaan voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.
Nam :) suklaan suurkuluttaja pisti nimen muistiin :)
VastaaPoistaHyvä <3 Jos vaan törmää näihin jossain, kannattaa maistaa. Valikoimissa oli myös mm. 75% Madagascarin suklaa, käsittääkseni mr. Praluksella on tilukset nimenomaan siellä - sitä ostin lahjaksi, en vielä päässyt itse (vielä) maistelemaan. Onhan nämä ihan muuta kuin "perus"-Fasut tai Marabout mutta kannattaa kokeilla. Korkea hinta tietysti asettaa rajoja mutta onhan se niinkin: hyvää suklaata yksi pala "kerrallaan" riittää :)
PoistaNam ja niin kaunis levy. <3
VastaaPoistaNiin minustakin :)
PoistaMinä sain tuota (ja paria muutakin Caffin valikoimiin kuuluvaa tummasuklaata) joululahjaksi ja kaikki olivat erinomaisen hyviä. Eivät kitkeriä eivätkä liian rasvaisiakaan. Yummie! :)
VastaaPoistaOih, ihana kuulla <3
PoistaSuklaanhimo lähtee tuolla varmaan jo niin pienellä määrällä, ettei noin huippusuklaata voi edes karkeiksi laskea. (Miten niin etsin porsaanreikiä karkkilakkooni ...)
VastaaPoistaHih, aivan ;)
PoistaOoh, vaikuttaa ihanalta!
VastaaPoistaJep :)
Poista