Käänteistä psykologiaa karmaan ja mattorullia

Minulla on sellainen omituinen karma.

Jos oikein kovasti odotan jotakin tapahtumaa: matkaa tai juhlaa, sairastumme juuri siinä alla ja kaikki suunnitelmat peruuntuvat. Siksi olen alkanut tekemään lähestulkoon kaikki suunnitelmat sillä asenteella, että todennäköisesti ne eivät onnistu, mutta onnistuessaan se olisi ihanaa. Toimiiko karmaan käänteinen psykologia? Usein kyllä, aina ei.

Eilen mietin, että joko uskaltaa hehkuttaa (kun yleensä jos jotain ihanaa tulee sanottua ääneen, tulee karma ja...you know), että lomatj on enää muutaman päivän verran...mutta ihana aurinko ja pitkällinen iltavuoro pitivät minut kiireisenä ja näyttäytyminen somessa jäi olemattomaksi. Mutta se fiilis siellä sisällä...minulla on kohta ihka oikeasti lomaa!!!

No arvaatteko jo?


Oksennustauti on tullut taloon. Matot rullalle, lomapläänit uusiksi. Kyllä maar taisin ajatella, että voi kissan viikset, mutta ehkä vielä joskus tulee talviloma, mikä voidaan käyttää iloisesti luistellen, hiihdellen ja kaakaota ulkona hörppien. 

Pää ämpärissä ei ole sitä ideaalia lomailua, mutta sohvalla lankuttamiseksi lomailu menee kuitenkin, joten lomailun ydinlähteillä taidetaan olla silti ;)


Minä lähden melkein eilisen silmillä töihin, muutama tunti yöunta takana, töissä tärkeä päivä, täytyy desinfioida itsensä huolellisesti, riittääköhän mikään kahvimäärä maailmassa pitämään minut hereillä tai ehkä washiteippaan luomet ylös niin pysyy silmät auki  ;)


Parempaa päivää teille, pysykäähän terveenäKommentit

 1. Voi harmitus. Mut hei, vatsataudit tulee podettua nopeasti pois joten jos alotititte oksennusrumban jo ennen lomaa niin saatte lomailla rauhassa :D

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Vatsatauti on kyllä niin jäätävän kurja tauti!!! Mutta niinkuin Outi tuossa yllä sanoikin, onneksi nopeasti ohi menevä, joten toivottavasti ehditte nauttia lomasta! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kokemuksia noista viikon vatsiksista, sillä me ollaan aina karvat pystyssä. Mutta jos menisi nopsaan ohi, hii :) Kiitos!

   Poista
 3. OU nou, tsemppiä sinne. Vatsatauti on taudeista horrorein ja hei täytyy sanoa, että asenne on sulla kohillaan! Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eipä sitä auta kuin mennä eteenpäin kuin mummo oksennusvati kourassa :D

   Poista
 4. Kahvia ja lumipesu, niin jaksat :-D Huippua lomaa oksutaudista huolimatta <3

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuuksien kurjuus. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta mutta kiitos. Nyt odotellaan jännityksellä kuka kaatuu seuraavaksi...iik!

   Poista
 6. Voi ei :( Onneksi oksutauti menee yleensä nopeasti ohi, toivottavasti pääsette lomasta nauttimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin juuri toivotaan, kiitos! Ja toki haen saikkua, jos pää ei meinaa irtaantua vadista millään, turha käyttää lomaa siihen kun kerran sitä voi siirtääkin. Katsotaan ja toivotaan että maitohappobakut tepsii ja jospa kaikki ei sairastuisikaan...jaiks :)

   Poista
 7. KÖKKÖ :( Tuo on kyllä tuttua itsellenikin kun usein meillä lasten lomien aikaan oksennustauti tai jokin muu tauti iskee päälle :( Pikaista paranemista sinne päin ja parempia lomapäiviä <3

  VastaaPoista
 8. Meneehän se nopeasti ohi , uskon niin ;) ja pääsette kunnolla lomailemaan !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!