Neutrogena

Lucky me! Jos  parin viikon takainen Eurojackpot-yritelmä (long story ;)) meni ihan metsään, onni potkaisikin oikeasti tärkeämmässä asiassa. "Jotkut ihmiset ovat niin köyhiä, että heillä ei ole mitään muuta kuin rahaa" - minä sain lottovoiton sijaan hyvää vointia Neutrogenan tuotteilla ja siksi niistä teille kerronkin. Arvonnan takana oli siis XL Elämää, kiitos!

Voittopakettiin kuului Neutrogena vartalovoide, huulivoide, käsivoide ja jalkavoide halkeileville kantapäille.


Niin ällöä kuin se onkin, minäkin alan olemaan jo siinä iässä, että karheat kantapäät ovat tulleet tutuiksi ja talvisin viima puhaltaa tumpuista niin lujaa läpi, että päivän (hrr, pakolliset) ulkoilut näkyy ennenkaikkea käsissä. Juuri siksi olin aivan innoissani voitosta!Body lotionia olen ehtinyt testailemaan vain vähän - se on koostumukseltaan tuhti ja menee hetki, että se on kunnolla imeytynyt iholle. Mutta toisaalta sitähän se tehokosteutus juurikin on - ei onnistu sekunnissa. Itse pidän voiteista, jotka suunnilleen pullosta tullesta haihtuvat, mutta viime päivinä olen joutunut niiden tehottomuutta kauhistelemaan, joten kärsivällisyydellä ja maltilla parempiin tuloksiin...En ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt "tiivistettyä" käsivoidetta. Tuntuu todella tehokkaalta, pieni pisara riittää koko kädelle ja tätä ollaan käytetty etenkin ekaluokkalaisen käsille joiden iho on todella kovalla koetuksella näin talvella. Iltapäiväkerhon kihomatohässäkän (yök, yök, yök) vuoksi lapset joutuivat vielä hinkkaamaan käsiään joka välissä saippualla ja käsidesillä aiheuttaen entistä enemmän rasvaushaasteita lapselle joka muistaa kosteuttaa ihoa sitten kun se tekee jo kipeää. Mutta putken pääsä pilkistää valoa!Tänä talvena olen huomannut huulienkin ottavan ihan eri tavalla osumaa kuin aikaisempina vuosina. Olen joutunut hommaamaan huulivoiteita kasan, että aina olisi yksi mukana. Yksi on laukussa, yksi töissä, yksi työkassissa, yksi siellä ja toinen täällä - ja se mitä tarvitsisi on yleensä hukassa ;) En tiedä miksi töissäkin litkin stressin puristuksessa huuliani - se ei ole enää mitään söpöä huulten mutristelua vaan ihme vääntelyä. Tykkään työstäni, don't get me wrong ;) Neutrogenan huulivoide oli sekin aivan eri sarjaa lähikaupan "euron" huulimöhnän rinnalla. Tosi tuhti, pysyy hyvin ja kosteutti pidempikestoisesti. Toki en ole tätä kokeillut -20 asteen pakkasessa reippaasti ulkoilemalla 2h. Sellaista temppua en tule ihan hetkeen kokeilemaan... ;) Mutta uskoisin sen pärjäävän ihan ok. Ainakin vartti -2 asteessa sujui hyvin :)Ja viimeisenä sitten se huipputuote! Halkeilevien kantapäiden ystävä, jossa luvataan vaikutuksia jo päivästä yksi alkaen. Yeah right...Mutta kyllä se nyt niin on, että vähemmän kärsinyt kantapääni elävöityi jo ensimmäisen rasvauksen jälkeen. Kahden päivän rasvaamisen jälkeen toisen kintun tappiot ovat pienentyneet huomattavasti ja toisen kintun tappiot ovat jo paranemassa hyvällä mallilla. Sanoisin, että kovasta ukaasistaan huolimatta (toimii jo päivästä 1 lähtien) -  on täysin ukaasinsa veroinen tuote. Tästä tuli minun suosikkini kertaheitolla. Olen todella epäileväinen uusien ihonhoitotuotteiden suhteen enkä aikoinaan esim. Livboxia tilantessani saanut koskaan "ahaa"-elämystä minkään voiteen kanssa. Siis sellaista, että tämä on luonnollinen osa minua. Nyt tässä se on. Nopea googlaus netissä osoittaa, että tuubin hinta on alle kympin joten tiedossa ei ole henkilökohtaista konkurssiakaan ;)


Kiitos vielä onnettarelle ja suosittelen lämpimästi, etenkin tätä viimeisintä tuotetta!Pehmeästi parempaa uutta viikkoa!Kommentit

 1. Ihanaa että voitit nämä herkut <3 Meidänkin perhe tykkää näitä kovasti. <3

  Iloa päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään ja kiitos <3

   Poista
 2. Mulla on toi käsivoide yöpöydällä, mutta mä en tykkää siitä käsivoiteena, joten rasvaan sillä just kantapäät nukkumaan mennessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuus on aina hyvästä! Minäkin olen miettinyt sitä huulipuikkoa poskiin :D Vähänkö vaivatonta vaan "stickata" siitä :D Katsotaan uskallanko kokeilla ja riittäisikö kosteutus...

   Poista
 3. Nämä ovat kyllä niin herkkuja nämä tuotteet. Kovassa käytössä meilläkin, käsirasva on yllättäen noussut lemppariksi itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Nappaan käsirasvan nyt kyllä töihin mukaan, se on niin hyvä, oijoi!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?