Nuttura kireellä.

Ihana, lempeä, rauhallinen sunnuntai...

JA KATIN KONTIT! (Mitähän tuo oikeastaan edes tarkottaa? Katin kontit...Tulee tässä kohtaa mieleen paremminkin eräät marjat!!!)

Siis kyllä oli nuttura tänään niin kireällä, että se piti ihan avata ponnariksi ja ponnarikin oli melko tuuheena, sanoisinko. Ihan naamaa väänsi, kun otti pannuun ja lujaa.


Huonosti nukutut yöt, huonoa ruokaa epäsäännöllisin väliajoin, keskenään nahisevat naperot, aivan liian aikaisin alkaneet aamut ja vähän lomaa edeltävää työressiä päälle, niin avot: kyllä löyhempääkin nutturaa alkaa kiristää. Aamupäivällä kävin toisen naperon heittämässä kaverisynttäreille ja sieltä paluumatkalla heitin voltin jäällä. Jotenkin se kuvasti päivää: kaikki menee vähän pyllylleen. Mutta onnea on paksut reidet, jotka pehmeästi ottivat vastaan tömähdyksen ja suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Tietysti juuri uudet naapurit olivat nauttimassa raitista ilmaa filtterin kautta pihallaan ja pääsivät todistamaan sitä kuinka naapurin mammelo siellä jäällä rötköttää hameenhelmat korvissa ja talvi-Crocsit kohti taivasta. Oh god, moro vaan ;)

Kun oikein suututtaa, tulee käytyä kaappeja läpi tai siivottua. Energian hyötykäyttöä parhaimmillaan. Ja mitä löysinkään? No Pukkan Relax-teetä! Siitä se toipuminen sitten alkoi... (ja miten voi olla että noin hyvä ja herkullinen tee oli hautautunut kaikenmaailman muovipillilajitelmien taakse. Miksi?)


Hetki kotona ihan yksin. Ruoka uuniin ja kupillinen teetä. Loistavaa.

Ja onneksi, ONNEKSI ulkona paistoi aurinko. Tuuli oli päivällä Helsingissä varmaan yli satametriä sekunnissa mutta kyllä kannatti iltapäivällä raahautua ulos. Tee vaikutti sisäisesti, aurinko ulkoisesti, vekara sai purettua tuhoenergiaa lumikökkäreisiin ja sen päälle muistuikin ruoka. Hyvä ruoka / aurinko / juoma / seura / kirja / juttu, parempi mieli. Selkeesti.


Toivottavasti siellä on vietetty mukavaa ja ihanaa sunnuntaita.
Ja hei, elämäähän tää vaan on. Välillä itkettää ja välillä naurattaa.
Useinmiten vähän molempia samaan aikaan.

Hyvää yötä!


ps. yökyöpelit: vielä ehdit mukaan ARVONTAAN.

Kommentit

 1. Ihanaa Sari, sait hymyn huulille :) Jotkut päivät vaan on just tuota, tunnistan ja tunnustan... Nimim. Joskus on saattanut ovi äidin jäljiltä paukahtaa ja naapureiden iloksi joku äänekäs ärräpää lennähtää.... Hyi minua. Parempaa ensi viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Helpottaa, kun välillä saa purnata ja uusi viikko starttasi taas hymyssä suin :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. ON päivä ja sitten on niitä PÄIVIÄ...ja onneksi ne menevät ohi...

  Eilen oli todellakin NIIN upea auringonpaiste ettei edes se perkeleellinen tuli haitannut. Ainakaan melkein!

  Valoisaa viikkoa, löysiä ponnareita!

  VastaaPoista
 3. Elämässä on just parasta se, kun on erilaisia tunteita. Ei niistä iloisistakaan asioista voisi nauttia yhtä paljon, jos ei välillä kokisi pientä surua. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa! Kiitos ja onnellista viikkoa sinnekin <3

   Poista
 4. Miten oliki mulla aivan samanlainen päivä (mutta ilman lapsia)! Aurinkokaan ei saanu hyvälle tuulelle, vaan lerssi otsassa koko päivän naama nutturalla värnötin! No, nyt toivotaan, että tää päivä oli vähän helpompi. Päiväleffa auttaa, toivottavasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OiH! Päiväleffa todellakin kuulostaa hyvältä :) Parempaa viikkoa <3

   Poista
 5. Täällä luettiin koko sunnuntai, teki hyvää keskittyä kirjaan Eikä muuhun. No, tänään sitten on se siivous edessä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?