Valokuvaushaaste ja ihan paras faija.

Olenkin joskus tainnut mainita, että mulla itsellä on ehkä maailman coolein faija. Me ollaan jo parina aikaisempana vuonna tempaistu yhdessä valokuvaushaaste. Sovitaan 12 valokuvausaihetta, edetään tahdissa yksi kuukaudessa ja sitten kuun lopussa näytetään toisillemme mitä on kuvattu. Aikaisempina vuosina meillä on ollut ehkä abstraktimmat aiheet, nyt tässä viimeisimmässä haasteessa meillä oli teemana värit.

Tänään palautin viimeisen kuvani tältä erää. On ihanaa saada jotain valmiiksi tässä ruuhkavuosien tohinassa missä to do-listat tuntuvat pohjattomilta ja ainoa minkä saa valmiiksi on kaaos.  Tuntuu siis hyvältä ja haikealta samaan aikaan.On todella siistiä saada jakaa tällainen harrastus oman faijan kanssa. Kumpikin ollaan aivan erilaisia, nähdään maailma ihan erilaisesta näkökulmasta - onhan hän yhden isä ja minä kahden äiti. Hän on nähnyt kun minä synnyin maailmaan ja hän oli ensimmäinen jolle soitin, kun esikoiseni näki päivänvalon ja könkkäsin synnytyssairaalan puhelualueelle. Faija itse syntyi niihin aikoihin, kun elettiin aikaa "vain naapurissa oli televisio" ja minä taas olen pesunkestävä kasarikersa. (Omat thö diginatiivit lapseni kummastelivat taannoin hotellissa lankapuhelinta, annamuntääkaikkikestää!) Ja siksipä onkin mielenkiintoista, että ollaan oltu valokuvaushaasteessamme melkolailla samoilla jäljillä kuviemme kanssa - toisistamme tietämättä. Ei se omena olekaan pudonnut kovin kauas puusta, huomaan.


Toinen mahtava ihminen elämässäni on tietysti äitini. Hänestä sitten toisella kertaa.


Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma mutta siitä faija voi olla aivan varma, tämä ei ollut tässä. Tämä ei jää tähän. Päässäni surraa jo uusia ajatuksia - vielä me valokuvataan ja kunhan on vähän vedetty henkeä, kerron aiheet ja heitän haasteen ;)


Viimeisen valokuvaushaasteen kuvan teemana oli violetti.
Osoittautui ehkä haastavimmaksi väriksi, siihen oli hyvä lopettaa.
Tältä erää.

**


ps. Ja hei, vielä ehtii osallistua ARVONTAAN missä on ihanat palkinnot

Kommentit

 1. Ihana juttu isästäsi ja sinusta. <3 <3 Ja voi että miten kaunis Greengate lattemuki, en ole tuossa värissä pongannutkaan.

  Aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 2. Jos mun isä olisi elossa, saatettaisiin mekin haastaa toisemme kuvaamaan. Maailmaa linssin läpi katseli hänkin eläessään, sieltä se minunkin kuvausintoni tulee.

  Vaan kaverini kanssa meillä on kuvahaasteetjatkuvasti menossa. Kumpikin keksii ison filmirullan verran kuvausaiheita ja sitten niitä kuvataan muutama kuukausi. Kuvat katsotaan ja kommentoidaan kekkereiden merkeissä. Nyt on menossa "ennen kesää" haasteet, kemut pidetään toukokuun lopussa. Ja jo on mielessä tulevia kesäkuvahaasteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faijat <3

   Ja hei, ihana tuo ystävän kanssa pidetty kuvahaastehomma! Pitää mielen virkeänä ja kesää odotellessa ;)

   Poista
 3. Voi miten ihana postaus ja haaste ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 4. Kunpas isäni vielä eläisi, ihana haaste :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!