Kevyttä kahvikuppiasiaa

Oletteko huomanneet saman ilmiön: kun päivät pitenee, vuorokauteen tulee ikäänkuin lisätunteja ja silti on vähemmän aikaa bloggailla, koska kaikki liikenevä aika kuluu energiaa purkaessa ja puuhaillessa vähän sitä sun tätä - ja tietysti ulkoillessa? Sääennusteet tulevalle viikolle näyttää aivan mahtavilta, aurinkoa, aurinkoa ja AURINKOA! Tätä on kuulkaa odotettu NIIN paljon! Pyöräilykausi meillä on yhä avaamatta, mutta ekaluokkalainen avasi jo potkulautakauden. Kevät ♥

Etenkin Facebook tuntuu täyttyvän nykyään kaikenmaailman testeistä. Mikä koirarotu olet, mikä väri olet, mikä mauste olet. Mitä autosi kertoo sinusta, mitä hiusvärisi kertoo sinusta mutta nyt paluu tosielämään:

mitä kuppisi kertoo sinusta?


Meillä on nyt elelty hieman yhteisöllisemmin, kun siskoni on meillä "evakossa" ja maanantaina naureskeltiin meidän omille kahvikupeille. Niin ovat näköiset että!

Siskon muki on tuo oranssi, ei todellakaan mikään harmaavarpunen värinsä eikä kokonsa puolesta. 
Kun taas minun on pienempi, laakea ja hillitty mustavalkoinen.

Aikamoinen pari, eikö? :D Sen syvällisempää analyysiä en nyt kyllä ala meistä tässä ehkä sittenkään tekemään, pikemminkin saatte kotitehtävän: keitä kahvia (tai teetä, tai ota mehua, juo jotain!!!), valitse lempparimukisi, kaada juoma mukiin, istu mukavasti ja nauti ajasta jonka suot ihan vaan itsellesi. Miksi se on lempikuppisi, mitä se kertoo sinusta? Saa kertoa kommenttiboksissa, postata omaan blogiin tai tehdä tämän tehtävän ihan vaan pään sisäisesti. 

Tyhjäpäisen kahvikuppihömppäilyn lisäksi täällä on tällä viikolla paiskittu pitkiä päiviä töissä, unohdeltu asioita, haaveiltu kesäpihasta, mietitty kesäloman ajankohtaa, suunniteltu risteilyä, pohdittu blogiarvontaa ja mietitty mikä on aidosti tärkeää. Mitä mä voin sanoa... "perus" ;)


Kivaa torstaita!


pssst. kävin vähän refreshaamassa blogin Facebook-lookia, käy kurkkaamassa!


Kommentit

 1. Jos pitää oikein valita, niin kaikki Disneymukit ja Starbucksmuki siksi, että se pitää kahvin loputtomiin kuumana. Ihme teknologiaa Starbucksilta. Kiva postaus, pienistäkin asioista, syntyy kivoja ajattelemisen aiheita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oi, Starbucksin muki kuulostaa ihanalta! Loputtoman kuuma kahvi feat. työmatkat = tarvitsen sellaisen :D

   Poista
 2. Mun all time favourite -muki on sellainen vanha arabian valkoinen ilmeisesti teekuppi. En muista mallin nimeä, mutta siitä kahvia siemaillessa matkustan mielessäni nuoruudenkodin keittiöön, jakkaralle istumaan, kattomaan keittiön ikkunasta ulos. Keitin aina mulle ja äitille kahvit aamulla. Hyviä muistoja. Hyvä postaus <3

  VastaaPoista
 3. Mikä tahansa Muumimuki yleensä kahvimukina minulla. Juuri tällä hetkellä Mymmelin äiti, tykkään tuosta väristä. <3

  VastaaPoista
 4. Hauska idea ja tätö täytyykin miettiä kun kahvin keittoon ryhtyyn :)

  VastaaPoista
 5. Oi, tämä täytyykin huomioida blogissani. Saanen linkata sinut juttuuni kun saan sen tehtyä? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!