Lauantain löytö: Yoogaia

Kaksi erillistä faktaa:

HITSILÄINEN SENTÄÄN, ETTÄ HARTIAT ON OLLEET VIIMEISEN VIIKON TOSI KIPEÄNÄ. Olen mm. kantanut läppäriä taas pitkin maailmaa ehkä maailman epäergonomisimmassa laukussa joka vetää niskat kippuraan eikä muka ole ollut aikaa venytellä, joten niska on ottanut osumaa. Hartiasärky on aiheuttanut Buranan suurkulutusta JA hillitöntä tensiosärkyä. (Ja tensio usein sitten vielä laukaisee migreenin, hö.)

MONI PITÄÄ MINUA VAAN LAISKANA, kun en iltaisin suhaa jumppaan. Olen vedonnut siihen, että kulutan liki 3h päivässä työmatkoihin, meillä nukutaan nyt taas huonosti (ohimenevää?) ja en raaski viedä lapsia hoitopäivien jälkeen lapsiparkkiin. Aika ja energia ei vaan riitä muuhun, kuin hyötyliikuntaan ulkona tai fillarointiin, mikä kätevästi alkaa omalta kotiovelta. Mutta talvisin se tietysti asettaa tiettyjä haasteita, kun en halua pyöräillä nakit jäässä. Okei, se on ihan asenneongelma ;)

MUTTA on minulla visio. Jonain päivänä vielä palaan rakkaan harrastukseni, vatsatanssin, pariin. Ehkä jo syksyllä, katsotaan... Ja olen haaveillut myös pääseväni joskus joogaan. En ole koskaan joogannut mutta jotenkin tuntuu siltä, että se voisi olla todella ihanaa ja just se mun juttu, kuten vatsatanssikin. Tykkään, kun saa tehdä rauhassa, ilman paineita ja suoriutua yksilöllisesti.

Kuinkas ollakaan, lauantaiaamun iloksi bongasin Lähiömutsin ihanasta blogista jutun, missä hän kertoi Yoogaiasta kirjoituksessaan Muumijoogaa olkkarissa eli kuinka saada aikaa hyvinvointiliikunnalle .

Minähän painelin heti katsomaan... Ja rekisteröidyin...


Nyt ei ajanpuute tai lastenhoitajapuute ole mikään este!

Niinpä hokasin, että tallenteita saa katsottua myös kännykästä ELI kun pikkutyyppi oli tänään futistreeneissä, minä tein hieman harjoituksia. Huom urheilullinen lookini ;)JA innostuttiinpa tästä touhusta niin paljon, että illalla vedettiin seitsemänvuotiaan kanssa 20min rentouttava jooga. Vaikka olen kurvikas ja notkeudeltani osastoa "kanki", tein venytykset niin, että ne tuntui hyvältä enkä murehtinut jos en taipunut täsmälleen, kuten ohjaaja taipui. Joten kankeus ei myöskään ole mikään este ;) Niinhän se usein on, että paras urheiluvaruste on oikeanlainen asenne.


Joogailun jälkeen oli mukava ja lämmin olo sekä hyvä mieli.
Yhdessä tekemisen iloa.


Lähiömutsi tarjoilee Yoogaiaan alekoodin, käyhän kurkkaamassa se TÄSTÄ.
Minä aina hurahdan nopeasti. Veikkaan silti, että tämä ei jää kahden viikon kokeilun varaan.


Mukavaa iltaaKommentit

 1. Kuulostaa hyvältä! :) Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 2. Täytyykin käydä katsomassa lisää tuolta sivulta!Ihanaa naistenpäivää ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavaa lukea aito arviosi, koska et kerran tee palvelun kanssa kaupallista yhteistyötä. Yoogaia nimittäin mainostaa mielestäni tällä hetkellä tosi voimakkaasti joka kanavassa. Kiva, kun tykkäsit - jooga on ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, alleviivaan siis että tämä ei ollu mikään maksettu mainos, eikä yhteistyö eikä vinkattu juttu. Aidosti bongattu löytö Lähiömutsin blogista (ja instasta) ja itse hyväksi havaittu juttu :)

   Poista
 4. Pitääpä testata, muakin kiinnostaa tuo palvelu koska niin moni on kehunut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!