Melkein täydellinen ruokapostaus

Tämä ei ole ruokablogi mutta rakastan kasvisruokaa, joten kyllähän sitä ruokaa täällä vähän sivutaan. Ja syöhän tuo muukin perhe, yleensä ;)

TAPAHTUI KOKEILEVASSA KEITTIÖSSÄMME NOIN VIIKKO SITTEN.

Pitkästä aikaa kaivelin kameran kaapista ja ajatuksena oli tehdä "helppo ruoka"-postaus. Melkein meni nappiin...


Soijakikkarekuva, CHECK!Kaalisilppukuva, CHECK!Soija-kaali-tomaattipyreekuva, CHECK!Koko ruoka muurattu juustoraasteella-kuva, CHECK!


Ruoka uuniin, check, äkkiä lapsen treenikamoja kaivamaan, vähän paljon ajamisjännittämistä, lasten kanssa touhuilua (lue: erotuomarointia jo ENNEN jalkapallotreenejä), vähän pöydän kattamista, kellon vilkuilua, todettua että aikataulut petti niiku justiinsa, äkkiä pata uunista kun kello pirahtaa merkiksi kypsästä pöperöstä, nälkäiset jellonat ruokapöytään, ruokaa napaan, lautaset tiskiin, lennossa treenikamat päälle ja autolla kaasu pohjassa maltillisesti treeneihin.

Joskus illalla tuli mieleen, että ainiin...SE ruokakuva jäi ottamatta. Pataruuan jämät oli mössönä muovilodjussa eikä kattauksesta tietoakaan. Onhan se...kaikki työvaiheet kuvattu mutta lopputulos puuttuu. Käyköhän jollekin suunnitteluinsinööreille koskaan näin? Tai muille bloggaajille? Siis että se tärkein kuva unohtuu? Vai onko minun pääni ainoa pehmennyt yksilö tällä saralla?

Meillä on ruokalistassa monen viikon kierto, katsotaan jos saan ujutettua ton ruuan johonkin väliin niin nappaan kuvan pelkästä valmiista otoksesta. Mutta sanoisin, että kannattaa kyllä itse kokeilla tuota pataa, jos yhtään kaalinen kasvisruoka kiinnostaa. Meillä tykättiin!
ps. newsflash, en todellakaan ole insinööri ;)
Kommentit

 1. Hihii- sattuuhan näitä, unohduksia ;) odotellaan sitä valmista kuvaa sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Story of my life :D Kuinkahan monta ruokaa olen tyytyväisenä popsinut ja muistanut jälkikäteen, että ai niin se blogi...

  VastaaPoista
 3. Mä oon maailman huonoin ruokakuvaaja, ja huonomuistinen sellainen ;)

  Pistän ton ruuan kokeiluun, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Hih ihana sinä <3 Sama juttu sen kerran jos joskus saan tehtyä "nättiä" ruokaa, niin en ikinä muista kuvata. :) Ihana ja tuo otsikko tälle postaukselle.

  Aurinkoista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 5. Monta kertaa käy juurikin näin et jokin jäi kuvaamatta! Ja tajuaa sen vasta sitten kun on myöhästä.
  Alko tekee kyllä kaalilaatikkoa mieli. :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!