Kurvijoogaa by Yoogaia

Tässä alaselkäkipuja potiessani ja lievästi työhön paluuta panikoidessa olen ehtinyt viettämään aikaani Googlessa. Tutkinut miten sitä kipeää alaselkää voisi auttaa paranemaan ja miten ehkäistä moista vikaa jatkossa. Lumbago taitaa kyllä meillä olla sukuvik sukuominaisuus... Voihan geeniperimä! Ja voihan oma pää, mikä ei koskaan muista treenata ja venytellä aktiivisesti alaselän lihaksia silloinkin, kun mihinkään ei satu. Kuulostaako hei tutulta?

Nyt en ole edes tarttunut kameraan, koska ei ole mitään kuvattavaa. No tyynyjä ja kaurapusseja... ;) Lainasin blogistani siis sporttikuvan, joka on taas tähtäimessä. Voida liikkua ilman kökkimistä!Surffaillessani netissä selkäjuttuja törmäsin Me Naiset-lehden juttuun, jossa kerrottiin joogasta kurvikkaille (naisille). Jutun voit lukea TÄSTÄ. Jutussa kerrottiin, kuinka jooga on huipputreeniä kaikenkokoisille.
"Kurvijoogassa liikkeet varioidaan kaikenlaisille kehoille sopiviksi ja tunnin vetää ohjaaja, joka tietää omasta kokemuksesta, mitkä liikkeet toimivat ja mitkä eivät. 
– Jos on esimerkiksi tosi rintava ja liikkeessä nostetaan jalat ylös, voi tuntua siltä, että tukehtuu omiin tisseihinsä, sanoo Yoogaian vastaava joogaohjaaja Katja Wickström."
Täytyy tunnustaa, että Yoogaiat on jäänyt allekirjoittaneelta väliin viimeaikoina. Auton hankinta vei monen illan vapaa-ajat, siihen päälle työkiireet. Ja tietysti ollaan nautittu meidän kommuunielosta putkiremonttipakolaisen kanssa, eli illat ovat menneet aika aktiivisissa merkeissä :)

Nyt kuitenkin on aika tehdä ryhtiliike, koska liikkuminen itsessään ei enää voi helpommin lähestyttäväksi muuttua! Surffasin heti Yoogaian sivulle ja kyllä, perjantaina 17.4.2015 klo.18:15 alkaa kurvijoogatunti: Yoga for curvy girls. Kurkkaa Yoogaian viikko-ohjelma TÄSTÄ.


En usko, että tällä selällä vielä perjantaina kauheasti joogaillaan, mutta tallennetta odotellessa ja sitten

Mutta muistakaahan te mennä joogaamaan livetunnille mukaan!
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!