Lasten synttärit: tuplasynttärit vai synttärit erikseen?

Tuntuu hurjalta - kevät on vasta startattu, kun minä jo katson syksyyn. Tiedän, pähkähullua.

Tai ei ehkä sittenkään.

Omien lasten ystävien kaverisynttärikimara on jo hyvässä vauhdissa tämän vuoden osalta. Vanhemmat ovat taipuneet vaikka minkälaisiin upeisiin suorituksiin. On ollut taidokkaita herkkuja teemakakuista pinjata-ylläreihin, on ollut taikureita ja ilmapalloja. On ollut yömyöhään, silmäpussit sirrillään, väkerrettyjä yksityiskohtia. En voi sanoa muuta kuin että ARVOSTAN! Tosin ehkä vähän luo paineita allekirjoittaneen suuntaan...iik :D


Nyt sitten itse pähkin, miten ratkaisen heinäkuisten tenavien synttärikuviot. Jokatapauksessa heinäkuussa emme voi juhlia, kun kaikki lasten ystävät makaavat ketarat sojossa mökeillään joten juhlat pidettänee taas syksyllä. Pitäisinkö molemmille omat juhlat vai pitäisimmekö tuplasynttärit? Spidermanit ja Barbiet sulassa sovussa? Esikoinen on viettänyt jo muutamat kaverisynttärit, mutta kuopukselle nämä olisivat lajissaan ensimmäiset! Elämme siis jännittäviä aikoja ja käsissämme on suuret päätökset.


Onko teillä kokemuksia tuplasynttäreistä, järjestäjän mäkökulmasta tai vieraan näkökulmasta? Onko in vai ihan out?

Minusta tuplasynttärit tuntuu ainakin nyt suorastaan loistavalta idealta! Tällöin meidän syksyä koristaisi vain kahdet kemut, toiset sukulaisille ja toiset ystäville. "Näppärää", ilahtui kakkutunari! Ajatuksena on juhlia läheisellä asukastalolla eikä tarvitse miettiä miten meidän pikkuruisen kodin seinät pullistuvat kahdesta vieraslistasta pieniä ihmisiä. Seikkailupuistokekkerit kuulostaa vieraslistan paisuessa sangen houkuttelevilta, mutta ne ovat hinnoitelleet itsensä aika kauas meidän suunnitelmista. Luotamme kotikutoiseen tänäkin vuonna. Olipa juhlat sitten yhdessä tai erikseen.

Niin tosiaan, vai pitääkö asiaa miettiä hetki toisinpäin: 20 lasta samoissa kemuissa - uhka vai mahdollisuus? ;)


Eli tästä se lähtee, jos ei nyt vielä party on, niin ainakin plan on! Ehkä tänä vuonna saamme kaiken valmiiksi ajoissa, eikä 20min ennen vieraiden saapumista kuten viimeksi taidettiin hikoilla keittiössä... ;) Jos sinä tai ystäväsi on kirjoittanut blogiin lasten tuplasynttäreistä, niin vinkkaathan jutusta kommenttilootassa tai laitathan minulle vaikka sähköpostia. Saa toki vinkata muistakin hyvistä jutuista liittyen lasten synttäreihin :) Luen niitä mielelläni ja poimin parhaat ideat talteen.

**

Kävipä muuten tuuri ja onni potkaisi oikein kahdella jalalla ja voitin piletit Lapsimessuille! Tietysti myös sieltä imuroidaan kaikki parhaat vinkit lastensynttäreille. Minä en malta odottaa, että pääsen hypistelemään parin ständin lastenvaatteita. Lapset taas taitaa odottaa eniten satuhahmokulkuetta. Niin ja niitä poliiseja. Minä myös ;)Kommentit

  1. Jotenkin tosi ihana postaus, sai hymyn huulille :) Kyllä minusta kuulostaa ihan hyvältä nuo tuplasynttärit!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!