Mainonnan vip-asiakas

Meinasin aloittaa tämän blogipostauksen kertomalla olevani mainonnan uhri. Uhri? No en todellakaan mikään uhri! Koen olevani lähestulkoon VIP, koska satun seuraamaan hyvin mielenkiintoisia ja tärkeitä blogeja ja sieltä tulee ammennettua tietoa jos jonkinmoista. Joskus olen pähkinyt kaikenmaailman vessapaperipostauksia lukiessani, että saako joku lukija todella "ahaa"-elämyksiä lukiessaan tosi pehmeästä vessapaperista, vain seitsemänsataa maksavasta merkkikassista tai femman maksavista Lidlin pöksyistä. Toki vauvamaailmassa se ahaa-elämysten bongaaminen on arkipäivää: pitää olla tietyt vermeet tai sitten ei hyvä heilu. Te tiedätte sen kumikirahvin, lasipullot jne.

Ensimmäistä kertaa sain blogimainonnan kohdalla oikein kunnon ahaa-elämyksen. Luin mm. Onnistain on puolet sinun -blogista ihanan sima- (ja jätski!) postauksen johon voit hipsiä TÄSTÄ ja luin myös nakit ja MUTSI -blogin simapostauksen, johon voit siirtyä TÄSTÄ. Näiden innoittamana mieleni alkoi tahtoa simaa ja sitä kannettiinkin pari pullollista kotiin heti.

Mutta vähän tämä jäi kaivelemaan. Itse tehty sima. En ole koskaan tehnyt simaa itse (äitini on, minä en). Olisikohan se niin vaikeaa? No, päätin jättäytyä kahden ostopulloni varaan, kunnes eräänä kiukkuisena sunnuntaiaamupäivänä (mitään en tunnusta!) suksin iPhone kuumana Youtubeen ja siitä se jotenkin pläjähti verkkokalvoille. Tuo Dansukkerin ihanan hyväntuulinen ja suorastaan houkutteleva sima-mainos siis. Tässä se tulee, än-yy-tee-TSIIGAA:Siitä se idea sitten lähti! Ja nyt meilläkin...
Jihuu!


Kiitos Onnistain on puolet sinun-blogin Katrille ja nakit ja MUTSI -blogin Päiville inspiroivista blogipostauksista Ja kiitos Dansukkerille söötistä simavideosta

Katsotaan ehtiikö tämä nyt vapuksi. Dansukker lupaili siman valmistuvan kolmessa päivässä huoneen lämmössä. Sehän sopii. Kohta pullotellaan. 
Kommentit

 1. Meillä kotona aina tehtiin itse simaa. Mutta minä en taas aikuisiällä oo tehnyt kertaakaan, pitäisi varmaan joku vappu koettaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin ja vielä ehtii vapun afterpartyihin loihtia simat <3

   Poista
 2. Mä olen tehnyt kerran itse, äiti teki aina kotona - voi että se on niin hyvää. :) Mun isoveljen perheessä on simaa aina ympäri vuoden, hauskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meistäkin tulee ympärivuotinen simaperhe erilaisilla twisteillä :D Sääli, miksi tätä herkkua saa vain kerran vuodessa ;)

   Poista
 3. Voi sä oot ihana! :D <3 Toivottavasti tulee oiiiiiiiikein makoisaa, eikun PARASTA simaa ikinä! Ja varmasti tuleekin, sillä tolla ohjeella ei voi mennä pieleen. Itse asiassa sillä tulee varmasti oikein VIP -simaa. ;) :D

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ♥ Niin se blogi ja mainonta tavoittaa kohdeyleisönsä. Ihan mahtavaa!

   Poista
 4. Itse tehdään simaa ja voin taata, että sinullakin onnistuu aivan varmasti, jos ohjeita noudatat. :) Siman teko on ihan helppoa, kun uskaltautuu vaan kokeilemaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!