Päivän suunnitelmat ja yksi lumbago

Hulinantäyteisen viikonlopun jälkeen odotukset olivat korkealla:
ensimmäinen pitkä työviikko lyhyen viikonlopun jälkeen.
(Lue: on vasta toivuttu pääsiäisen nelipäiväisistä työviikoista ja nelipäiväisestä viikonlopusta)

Työviikko typistyi entisestään: työpyrähdyksen jälkeen lähdin lääkäriin hakemaan paperia, jota komistaa diagnoosi: lumbago. Surullisen kuuluisa pääsiäisen jälkitauti, missä noita ampuu nuolen uhrinsa arsenaaliin. Eikä todellakaan ole mikään lemmennuoli. Semihuonosti kuunneltuna lumbago kuulostaa kivalta, vaikka joltain tanssilta, mutta voin kertoa, että tanssiminen on tästä aika kaukana. Niin on istuminen, käveleminen ja pötköttelykin. On siis tehtävä vähän kaikkea, ärsyttävän pienissä erissä. Tästä on kokemusta, ei ole ensimmäinen lumbago, mutta olisipa viimeinen.

Kotimatka oli pakko käydä läpi, köpöteltiin siis ennakkoäänestyksen kautta. Ääni on annettu, en siis palauttanut tyhjää kuponkia, jos joku sitä jäi miettimään. Oletko sinäkin jo äänestänyt?Pitkästä aikaa poikkesin myös Lidln kautta. Kauppa, jota monet diggaavat ja kauppa jossa itse en osaa asioida. Sieltä mukaan lähti lounaaksi foccacia, koska kökkiminen keittiössä ei ole juuri nyt vaihtoehto. Eikä oikeastaan mitään ilmaa painavampaa jaksa kantaakaan tässä tilassa. Hyvää oli, turhaan on Lidliä vältelty. Päivän suunnitelmiin kuuluu myös Buranaa ja kahvia. Iltapuolella myös vähän lihasrelaksanttia kitaan, että saadaan jumit auki.Sairauslomalla vaikeinta on vaan malttaa olla. Pysyä paikoillaan. Liikkua ihan vähän vain. Kun pää surraa heti kotijuttuja: pyykkivuori on valtava, pitäisi kai hakea apteekista se unohtunut voide, tilaa aika, älä unohda, muista huomenna! Ei. Kun piti kuunnella sitä lumbagon tummanpuhuvaa ääntä, liikkua hiljakseen ja keskittyä paranemiseen. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.
Kommentit

 1. Noi lumbagot on kyl ilkeitä. Mutta hellittävät ajallaan. Kovasti nopeaa toipumista!
  Täällä äänestetään, vasta varsin vaalipäivänä! :)

  VastaaPoista
 2. :) Toivottavasti tanssi loppuu ja kunno kävely alkaa taas pian. Minä ennakkoäänestin kauppakeskuksessa. Ihanan ihmisystävällinen ennakkoäänestyspaikkajärjestely!

  VastaaPoista
 3. Minä myös tällä hetkellä saman vaivan vuoksi sairaspäivillä, lisänä vielä lonkkahermon kipu. Tsemppiä ja paranemista! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!